Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy átlagos lány? Ez az "átlagos barátnő" definíciója?
-fiatal
-vékony
-szép arcú
-van melle
-van segge
Amikor sokan azt írják (még lúzer, nyomi férfiak is), hogy "nekem csak egy átlagos barátnő kéne, de még az sincs", meg hogy "még az átlagos nőknek is milyen nagyok az elvárásai" stb. akkor ilyen nőre gondolnak?
Csak az a gond, hogy szerintem ez nem átlagos, hanem azon felüli. A duci nőket egyből lekategorizálják a "nagyon csúnya" szintre. Akik véknyak ugyan, de ilyen rút kiskacsa típusú nők, azok átlagon aluliak. Azt veszem észre, hogy itt az átlagos azt jelenti, hogy egy szupermodelltől egy kicsit szerényebb külsejű, de amúgy mindene megvan, ami nőies és vonzó + szép az arca is.
Igeen. :"D Ezt már én is megfigyeltem. Az persze nem számít, hogy ezeknek a kérdezőknek nincs szép arcok, és sokszor ők is ducik.
Bár én sok olyan nőt szoktam látni, aki megfelel ezeknek a "követelményeknek."
21/L
Akkor ott van Sheldon Cooper nője
Amúgy szerintem rengeteg ilyen lány van, vagy lehet túl pozitívan nézem a nő társaimat :)
Az a baj, hogy nekik emellé még olyan nő kell, aki leszólítja és felszedi őket, 10/10es az ágyban, 300at keres és nem pofázik vissza :D Nekem ez a nagyon vicces inkább, nem is a külső elvárásaik. De ha egy nő annyit mer írni az egyik kérdésnél, hogy hát azért legyen a pasinak munkája, akkor egyböl bevágják a hisztit. Meg jönnek a kérdések, hogy miért van ennyi elvárása a nőknek.
Viszont az a baj ők is "átlagos" pasiként írják le magukat, ami általában azt takarja, hogy se munkája, se személyisége, 80as IQ, 0 erőfeszítés beletétele egy kapcsolatba. És azt hiszik csak azért nem kellenek a nőknek mert nem gazdag görög félistenek, nem pedig azért, mert amúgy egy forintot nem érnek... :D
Nekem is megfelel a "csúnya" vékony. XDDD
Mivel ha vékony már nem is lehet csúnya...
Az én elvárásaim ezek:
- ne legyen 15 kilóval több, mint én
- legyen legalább 155 centi magas
- ne legyen sokkal idősebb nálam
- ne legyen férje
- ne legyen telepingálva és -lyukasztva
- lehetőleg ne dohányozzon
- lehetőleg legyen érettségije.
Ha ezek extrém elvárások, akkor elnézést kérek.
Hát ez azért nem így van. Van egy csomó vékony nő aki Zámbó Árpi arcberendezésével rendelkezik.
Számomra a testsúly másodlagos, amíg nem szélsőséges. Egy kis túlsúly rajtam is van, ez a másik félnél is oké lenne.
Számomra fontosabb, hogy az illető ne dohányozzon, ne vagy keveset igyon, legyen intelligens, ne feltűnősködjön... és ezzel ki is zártuk a 99%-ot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!