Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jól kinéző barátnőt felszedni átlagos külsejű férfunak?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 01:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha átlagos a külsőd, akkor sajnos leginkább csak pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel, és kicsikét még annál is többel.
2016. aug. 26. 03:07
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Hát megtalálhatod a szépséget azokban a lányokban, akik a saját kategóriádba esnek, és akkor tuti szép barátnőd lesz...
2016. aug. 26. 04:55
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Rosszul közelítesz a kérdéshez, mint sokan mások. Ma, a pasiknak az a jól kinéző nő, akiket a nap 24 órájában nyomat a média. Ezt keresik a pasik és nem maguk keresik a nőben a szépséget, amit ők maguktól szépnek, vonzónak találnának.
2016. aug. 26. 05:42
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Legkönnyebben úgy, ha ő is kiemelkedő valamiben, pl. rendkívül okos, jó sportoló, és igen: ha gazdagabb mint az átlag.

Lásd pl. Dzsuzsák, akit jóindulattal se lehet helyesnek mondani, de azért egész jó női vannak...

De tényleg, ha neked olyan pár kell, aki valamiben jobb, mint az átlag, akkor neked is jobbnak kell lenned valamilyen téren.

Ha nem vagy igazán okos, nem vagy kiemelkedő semmilyen területen, és még pénzed sincs, akkor egyszerűen nincs olyan, miért inkább téged válasszon egy helyes pasival szemben.

2016. aug. 26. 06:04
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Sok pénzzel.
2016. aug. 26. 07:32
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

az átlagos csajok nagy része szerintem tök jól néz ki, míg az ilyen "tuti csajok" sminkelve van, meg így-úgy kipakolva...

te mit is szeretnél? szép barátnőt, vagy kirakati bábút akire mindenki csorgatja a nyálát?

23F

2016. aug. 26. 08:03
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Én azt hiszem hogy a jól kinéző lányok táborát erősítem (nem, nem vagyok beképzelt, csak egészséges énképem van mióta a pszichológus rendbe rakta az önértékelésem), bár attól függ mi számít jól kinéző lánynak. Szóval kérdésedre válaszolva, engem személy szerint nem érdekel, hogy mennyi pénze van a srácnak, nekem is lesz elég, ha lediplomáztam. Mi számít neked átlagos külsőnek? Sokat számít ha egy férfi igényes, ápolt külsejű, vagy mondjuk eljár edzeni, ezek mind nem genetikai adottságok, tehát mindenki rendelkezhet vele. De ami még ennél is fontosabb hogy legyen kisugárzásod, mosolyogj sokat. Engem például simán meg lehet venni azzal ha egy pasinak nagyon jó a szövege és jó a humora, persze kell hogy jól nézzen ki, de máris jól fog kinézni, ha rendszeresen borotválkozik, ápolja az arcbőrét, és mondjuk még edzeni is eljár, aztán az már sokadlagos, hogy milyen az arca amin úgy sem tud változtatni.
2016. aug. 26. 10:07
 8/15 fru_ ***** válasza:
64%

Neked sehogy. Ha ennyi érdekel a nőből, hogy hogy néz ki, akkor nem lehetsz valami érdekes pacák, ezért komoly nő nem is fog kezdeni veled, akárhogy is nézel ki.

Aki meg ilyen felületes, felszínre adó nő, annak meg pont azért nem leszel jó, amilyen a külsőd.

2016. aug. 26. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
És fordítva? :O
2016. aug. 26. 20:46
 10/15 anonim ***** válasza:

14:11, az rendben van, de szerinted megalkuvással mennyire lesz tartós egy kapcsolat?

- Szeretsz, Drágám?

- Lejjebb adtam az igényeimet, úgyhogy igen...

Te hogy éreznéd magad, ha a kedvesed ilyet szólna? Vélhetően nem dícsérnéd meg...

2016. aug. 26. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!