Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen egy átlagos lány? Ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen egy átlagos lány? Ez az "átlagos barátnő" definíciója?

Figyelt kérdés

-fiatal

-vékony

-szép arcú

-van melle

-van segge

Amikor sokan azt írják (még lúzer, nyomi férfiak is), hogy "nekem csak egy átlagos barátnő kéne, de még az sincs", meg hogy "még az átlagos nőknek is milyen nagyok az elvárásai" stb. akkor ilyen nőre gondolnak?

Csak az a gond, hogy szerintem ez nem átlagos, hanem azon felüli. A duci nőket egyből lekategorizálják a "nagyon csúnya" szintre. Akik véknyak ugyan, de ilyen rút kiskacsa típusú nők, azok átlagon aluliak. Azt veszem észre, hogy itt az átlagos azt jelenti, hogy egy szupermodelltől egy kicsit szerényebb külsejű, de amúgy mindene megvan, ami nőies és vonzó + szép az arca is.

2017. szept. 1. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Kedvencem, amikor az "átlagos lány" a smink nélküli szupermodelleket és színésznőket jelenti utcai ruhában.
2017. szept. 1. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Férfiként úgy gondolom, hogy ezek közül hármat a nők 99%-a kapásból teljesít:

- fiatal: a kor nem érdem, hanem állapot, nincs az az idős ember aki valaha nem volt fiatal. A "lány" jelzőt amúgy is 25 alattiakra használják.

- vékony: soha nem jöttek be a vékony lányok, a hasonló alkatú lányokat részesítem előnyben, (nekik pl. még az arcuk is gyönyörű):

[link]

[link]

De általánosságban is azt figyeltem meg, hogy a vékony helyett ma már inkább a nőiesen sportos csajok lettek a felkapottabbak.

- A "szép arcú" is erősen szubjektív, pont a nők tudnak "csodát" művelni magukkal a különböző kozmetikumokkal.

- van melle: minden nőnek van (kivétel aki betegség vagy baleset miatt elvesztette), a nagy mell sem mindenkinek tetszik, inkább a formás mellek vonzók szerintem.

- van segge: kb. ugyanaz, mint az előzőnél.

Ne vonjatok le messzemenő következtetéseket pár mondatból vagy képből. Ilyenkor ugyanis mindenki az ideált fogja belinkelni (mint ahogy én is tettem), ettől bizonyos egyéb tulajdonságok miatt (ilyen egy magával ragadó természet) bőven el tudunk vonatkoztatni. Ahogy gondolom a kapcsolatban levő nők többségének sem a párja az "ISTENKIRÁLYFÉRFI" a külsőt illetően, viszont mégis vele vannak.

2017. szept. 1. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Sztem nőként is mindenki formás mellet akar, de ez olyan, mint a pasiknál a magasság. Ez el van döntve.
2017. szept. 1. 13:23
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

jajj de béna az ilyen kérdés, őszintén, most te milyennek képzelsz el egy átlagos lányt?!?

Hát menjél ki az utcára és figyeld meg a következő 100 lányt és vonj következtetést.

Van melle, van segge... Ja, meg van haja meg van lába...

2017. szept. 1. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük hozzá, hogy azok a nők, akiket maguk a nők ducinak neveznek, rendszerint 165 centire 90 kilók (vagy ezzel arányosak), ami már orvosi értelemben is kórosan kövérnek számít.

A #10-es válaszadó meg mintha én lennék, mert pontosan ennyi az én elvárásom is. Meg hogy lehetőség szerint ne a Duna másik oldalán éljen. Mondjuk nehéz definiálni az intelligenciát is, de pl. társkeresőn az íráskép és a szóhasználat rengeteget elárul... és valóban, ezzel a társkeresős nők 99%-a valóban kiesik, a maradék 1% meg nem ír vissza. Nem mintha a többi 99% megtenné.

Ahhoz, hogy egy nő ténylegesen csúnya legyen -tehát nem közömbös, nem átlagos, hanem az alatti; és most csak a külsőt nézzük-, vagy full igénytelennek kell lennie háromnapos csipával a szemében és hiányzó első fogakkal, vagy elhízottnak (ismételten: 10 kiló ballaszt az nem elhízás). Esetleg valami betegség következtében tudom még elképzelni, hogy valakiben semmi vonzó ne legyen, de ha se nem igénytelen, se nem kövér, akkor már igen nagy feladat elérnie, hogy tényleg csúnyának nevezze valaki.

2017. szept. 1. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!