Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy melyik pasinál van esélyem?

Figyelt kérdés
21/L vagyok, még mem volt párkapcsolatom. Egész gimnázium alatt egyik fiút sem érdekeltem, még csútoltak is mert kövér voltam. Megszokott volt, hogy a férfiak kerülik a tekintetem, sokan nem is kezeltek nőként. Mostamra megváltoztam, lefogytam és sminkelek, nem régiben pedig az arcomhoz a lehető legjobb frizurát vágattam, ami miatt teljesen más lett az egész pónemem, azóta azt veszem észre hogy bánulnak a pasik. Én ehhez teljesen hülye vagyok, és valóban a kérdésem is fura, de honnan tudhatom hogy tetszem valakinek? Kezdeményezni sosem fogok merni, vagyis annyira nagy önbizalmam még nincsen, de egy mosolygás menne, de ha nem tetszem neki csak hülyén jövök ki....
2017. szept. 12. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
AZ összes pasinál van esélyed, csak egyén függő kinél mennyi. Ha bámulnak, bejössz nekik. 20/F
2017. szept. 12. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdeményezni sosem fogok merni"

Hát akkor ez az egyenlőség dolog bukó...

2017. szept. 12. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen egyenlőség dolog?
2017. szept. 12. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom komoly párkapcsolatot keresel, nem csak valakit aki lefektet.

Itt muszáj valahogy interakcióba lépnetek kommunikálni. És ott valahogy neked is aktívnak kell lenned.

De nehéz ez.

Az biztos, hogy kockázatokat kell vállalnod. Vállalni beégést. Kellemetlen helyzeteket. Ez az egész ilyen.

2017. szept. 12. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen lett a pónemed? Ha bámulnak, akkor valószínűleg érdeklődnek irántad. Ha mosolyognak, akkor szinte biztos. Mosolyogj vissza! De kezdheted te is a bámulás+mosoly kombinációt. Hogy nem mindenkinél jön be, benne van a pakliban.
2017. szept. 12. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kedves mosollyal semmit nem veszítesz!Vagy ha valakire ráköszönsz kezdetnek.Aztán ha érdekled az illetőt,úgyis meg fog szólítani,a vége meg randira hívás.Csak ehhez te is kellesz.Ha lesütöd a szemed,az nem nyerő.Járj minél többet társaságba,lesd el,mások hogyan flörtölnek!Sok sikert! ;-)
2017. szept. 12. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
nembaj ha nem kezdeményezel, ha szépen nőhöz méltóan kezeled más közeledését már az is jó kezdésnek, csak kérlek ne legyél tajparaszt és ne sértésnek vedd ha vakinek tetszel
2017. szept. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!