Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű fiú miért szemez 1 évig egy lánnyal, ha nem lép semmit?
Egy jóképű fiú szemezett velem 1 évig, a haverjai folyamatosan mosolyogtak rám, sokszor bámult engem a fiú, de nem lépett felém semmit. Azt tudni kell hogy egy nagyon helyes fiúról van szó, akiért sok csaj oda van, és minden buliba más csajjal kavar.
De ha csak szórakozott velem, akkor miért érte meg neki az hogy 1 éven keresztül folyamatosan bámult, meg utánam lesett?
Szerintetek hülyített, vagy nem mert lépni felém?
Velem is igy volt az exem. Nagy csajozogep( ha nincs kapcsolata). Rengeteget tud beszelni.
Viszont emlekszem, mikor eloszor talalkoztunk, csak allt,bamult es meg se szolalt.
Egy tarsasagba keveredtunk,en kerdeztem meg a nevet,csak hogy valamit kerdezzek,ne legyen ilyen furcsa/feszult a helyzet.
Megmondta a nevet es ennyi.
Kimerult a beszelgetes. :D
Kesobb beszeltunk errol,mondta,hogy velem mas volt,mert ennek volt tetje.
Nalam is ez a helyzet, en is gondolkodtam mar ezen, hogy vajon mi az oka.
Szerintem van valakije, es azert nem lep/lepett. En legalabbis erre gondolok elso körben. Vagy feszelyezte, hogy ott vannak a baratai, es nem akart "beegni" elottük. Mindenesetre en mar nagyon banom,hogy nem leptem en,azota is mindennap eszembe jut, hogy mekkora hülye vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!