Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lánnyal is előfordult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánnyal is előfordult, hogy elkezdett rajongani egy kevésbé jóképű pasiért?

Figyelt kérdés

Nehéz elmagyarázni az egészet, először csak viccelődésnek indult, később amolyan csipkelődésbe bújtatott flört lett kettőnk között.

A pasi eleinte, mikor még nem kommunikáltunk, nagyon nem jött be, nem izgatott.

Ő tipikusan nem egy jóképű, izmos pasi, akiért a legtöbb nő megveszne, de engem teljesen megfogott a stílusával.

Akárhányszor találkozunk mindig vigyorog és szurkálódik, már ott tartok, hogy szinte várom a következő napot, hogy láthassam és beszólogassunk egymásnak.

Ezt az egészet lehet mondani rajongásnak? Vagy inkább vonzalomnak?

Más is volt már így, hogy idővel teljesen megfogta egy nem épp előnyös külsejű ember, de a stílusa megszépítette és odáig lett érte?

2017. ápr. 13. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze, a szerelem az már csak ilyen,én is az ilyen csipkelődő stílusú ,viccelődő pasikat kedvelem. A külső másodlagos. :)
2017. ápr. 13. 15:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Szerelmes biztosan nem vagyok belé, azt érezném.

Nem az első eset, hogy ilyen pasihoz vonzódom.

Ennyiszer az ember nem lehet szerelmes. :D

2017. ápr. 13. 15:26
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon gyakran fordul elő, a nők nem a külső tényleges látszatra mennek, hanem a sugallt látszatra. Lehet valaki 50 kilós pálcikaember, de ha jól tudja sugallni milyen kemény, erős hím, akkor sikeresebb lesz mint egy izmos jóképű férfi, aki viszont nem tudja "eladni" magát.
2017. ápr. 13. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
40%

Velem most is ez van. :)

Nem kifejezetten az ideálom. De mégis megfogott benne valami.

2017. ápr. 13. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. ápr. 13. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyik eddigi parom sem jott be elsore kulsonek.
2017. ápr. 13. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Persze velem volt már ilyen.

Volt egy számomra egyátalán nem vonzó srác, megismertem és a humor és a kedvesség egész jó pasit csinált belőle :D kapcsolatot mondjuk nem tudtam volna elképzelni így sem, maximum egy kis kalandot.

De olyan is volt hogy megláttam egy nálam SZERINTEM(hangsúlyozva) kevésbé vonzó férfit, mégis tetszett. :) kisugárzás, és nem minden a külső

2017. ápr. 14. 02:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem annyira bejön ez a pasi, hogy akármikor lefeküdnék vele, pedig sosem volt egy éjszakás kalandom és nem is terveztem.
2017. ápr. 14. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Igazából ez erről szól, szexuálisan izgat.

Mindazt, amit eddig szóban csinált veled, szeretnéd, hogy az ágyban is megtegye, csak még gátlástalanabbul.

2017. ápr. 14. 13:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha mindketten akarjátok mi tart vissza? :)

Az egyéjszakás kaland nem bűn

2017. ápr. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!