Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nagyon visszataszitó, ha egy pasinak hiányos a fogsora?
20 vagyok, de még emiatt nem mertem ismerkedni. Nem saját hibámból, ahol hiányos ott sosemvolt fogam. Így pl. elől is van egy elég nagy köz.
Metcsináltatni mégegy jó darabig nem fogom tudni, mert milliós összeg felett lenne... :(
30-35 feletti nők közül soknak ez már nem kizáró ok.
a korosztályodban viszont a többségénél az,ez van papa.
35 feletti nő vagyok, igen, visszataszító.
nekem is volt bajom az első fogaimmal, megcsináltattam. nem milliós összeg, ne vetíts, darabja 20e volt.
amúgy meg vannak ideiglenes megoldások is amíg nem telik implantra.
addig viselsz protkót.
az olcsóbban megvan,nehezen kiszúrható és nem tűnsz vele fogatlannak.
Egy darab fog normális minőségű implantálása, ha nem valami falusi lódoktornál csináltatod, akkor 150-250k között mozog, a kérdezőnek pedig több fogra is szüksége van.
Egyébként nem kell túlzottan aggódni a testi hibákon én egy kimondottan átlagon aluli, kopaszodó ember vagyok, testalkat helyett növesztettem intelligenciát meg humorérzéket és soha nem volt bajom a csajozással, egy rakás leánnyal sodort össze a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!