Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek mennyire...

Lányok, nektek mennyire visszataszító, ha egy pasinak elállnak a fülei?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2013. szept. 13. 16:37
 2/11 anonim válasza:
hihetetlen,hogy ennyire apró hülyeségeken tudsz fennakadni
2013. szept. 13. 16:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert engem marhára zavar. Úgy nézek ki, mint egy csimpánz. De csak a füleim miatt. Amúgy köszi a válaszokat!
2013. szept. 13. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
sztem cuki:D
2013. szept. 13. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Véletlenül nem te vagy az a pofa, aki a fejszerkezetével kapcsolatban kérdezet?
2013. szept. 13. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem ciki :-)
2013. szept. 13. 16:44
 7/11 A kérdező kommentje:
16:43: Nem. Ez az első ilyen kérdésem.
2013. szept. 13. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Leragasztod egy ideig és nem fog elállni
2013. szept. 13. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:

"Leragasztod egy ideig és nem fog elállni"

A fenéket nem. :D Én már csak tudom. Én ugyan tinilány vagyok és a legkritikusabb korszakomat élem, de nagyon zavarnak engem is az elálló füleim. Pedig nekem nem is fura ha eltakarja őket a hosszú hajam. :)

Ezt sajna csak plasztikai műtéttel lehet korrigálni. Elvileg újszülött csecsemőknél az első pár hónapban ha már észlelhető hogy a gyereknek elálló fülei lesznek, valamilyen szinten használ a leragasztás, de az is inkább csak korrigál rajta. Ez van, a genetika már csak ilyen. (sajnos)

Na de a kérdésedre válaszolva, férfiaknak szerintem nem áll rosszul. Persze vannak ez esetben is kivételek, ahogyan a szőke haj sem áll mindenkinek előnyösen, de azoknak a férfiaknak akikkel eddig én találkoztam, egytől egyig érdekesebbé/karakteresebbé tette ez a fajta fül a fejüket.

Ha esetleg mégsem lennél így boldog és a korrekciót fontolgatnád, írj rám nyugodtan és én írok egy kis infót a dologról. Nekem is egy GYIK-es lány adta a tanácsot, ötletet aki már túl esett ezen és most nagyon boldog.

17/L

2013. szept. 13. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak a füleim, és soha sem gondolkoztam azon, hogy megváltoztatom őket, pedig az egyik kisebb mint a másik, és a kisebb fülem lentebb van mint a nagyobbik.
2013. szept. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!