Lányok, nektek mennyire visszataszító, ha egy pasinak elállnak a fülei?
"Leragasztod egy ideig és nem fog elállni"
A fenéket nem. :D Én már csak tudom. Én ugyan tinilány vagyok és a legkritikusabb korszakomat élem, de nagyon zavarnak engem is az elálló füleim. Pedig nekem nem is fura ha eltakarja őket a hosszú hajam. :)
Ezt sajna csak plasztikai műtéttel lehet korrigálni. Elvileg újszülött csecsemőknél az első pár hónapban ha már észlelhető hogy a gyereknek elálló fülei lesznek, valamilyen szinten használ a leragasztás, de az is inkább csak korrigál rajta. Ez van, a genetika már csak ilyen. (sajnos)
Na de a kérdésedre válaszolva, férfiaknak szerintem nem áll rosszul. Persze vannak ez esetben is kivételek, ahogyan a szőke haj sem áll mindenkinek előnyösen, de azoknak a férfiaknak akikkel eddig én találkoztam, egytől egyig érdekesebbé/karakteresebbé tette ez a fajta fül a fejüket.
Ha esetleg mégsem lennél így boldog és a korrekciót fontolgatnád, írj rám nyugodtan és én írok egy kis infót a dologról. Nekem is egy GYIK-es lány adta a tanácsot, ötletet aki már túl esett ezen és most nagyon boldog.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!