Egy mély női hang nagyon visszataszító, ijesztő?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni, hogy a férfiak a magas hangú nőket részesítik előnyben, mert ez a nőies. Ez iszonyúan zavar, mert nekem mély hangom van és nemszeretem hallani.
Esetleg énektanárral lehet fejleszti a beszédhangot?
2013. júl. 19. 17:52
1/9 anonim válasza:
Attól függ hogy illik-e hozzád vagy sem...
2/9 anonim válasza:
Erre vannak foniáterek, akik ezzel foglalkoznak. Az énektanár nem fogja a beszédhangodat fejleszteni.
Amúgy meg a mély hang legalább egyedi és nem picsogós.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom..nekem mély hangom van és eléggé szeretik a férfiak. A mostani barátomnak is ez tetszett meg először bennem. : D
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Hallgasd meg Angelina Jolie hangját, neki is mély,de nagyon nőies.
6/9 anonim válasza:
a mély hang szexi, az igazi férfiak buknak rá, inkább mint a vinnyogásra.
7/9 A kérdező kommentje:
képet a hangomról ? :'D
2013. júl. 19. 18:04
8/9 anonim válasza:
itt már berögzült mondat az, hogy küldj képet :DD
9/9 anonim válasza:
Nekem egy igazán vékony női hang affektálós. Inkább idegesítő, mint kellemes. A rekedtes hangot viszont nagyon erotikusnak tartom.
Persze ez csak én vagyok.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!