Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nagyon visszataszitó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nagyon visszataszitó, ha egy pasinak hiányos a fogsora?

Figyelt kérdés

20 vagyok, de még emiatt nem mertem ismerkedni. Nem saját hibámból, ahol hiányos ott sosemvolt fogam. Így pl. elől is van egy elég nagy köz.

Metcsináltatni mégegy jó darabig nem fogom tudni, mert milliós összeg felett lenne... :(

2017. márc. 26. 01:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Foganként 20 ezer? :DD Ti milyen fogorvoshoz jártok?

Nekünk meghalt az sztks orvos és nem vette át a praxist senki, így fizetek mindenért, épp most volt egy bal felső 4-es (kisőrlő) gyökérkezelés és tömésem, ami cirka 35 ezer volt.

Implantátumos pótlás 140 ezer/fog körül mozog ( nyugati határ mellett lakom, itt azért drágább a sok osztrák kliens miatt)

Kérdező!

A jó humorú, kopaszodó pocakos úr írta előttem, hogy személyiséggel, jó kisugárzással ( persze, tudom, nehéz úgy ragyogni, ha épp nincs önbizalom épp a fogak miatt, de az önbizalmon ezen túl is lehet dolgozni) sokat javíthatsz a helyzeteden!

Amúgy, felnőtt, igényes nőként nekem is van foghiányom, - csak épp nekem a túl szűk állkapocsívemhez van túl sok fogam és ki kellett húzni alul oldalanként 1et, felül egy darabot, mert folyamatosan tolta össze a hátsó rész az elsőt.

2017. márc. 27. 00:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Durvára nem milliós összeg, aki meg egy koronáért fél misit kiad az egy nyomorék.

Meglévő fogazatot egyébként könnyebb karbantartani, fenntartani, mint újat berakatni.

2019. márc. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!