Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nagyon visszataszitó, ha egy pasinak hiányos a fogsora?
20 vagyok, de még emiatt nem mertem ismerkedni. Nem saját hibámból, ahol hiányos ott sosemvolt fogam. Így pl. elől is van egy elég nagy köz.
Metcsináltatni mégegy jó darabig nem fogom tudni, mert milliós összeg felett lenne... :(
Nem visszataszító, de abszolút kizáró ok.
Általánosan belénk van kódolva. A tudatalattink a „selejt” skatulyába rak bele, mint első-meghatározó benyomásként. És amíg nem javítod, addig nem is nagyon léphetsz ki onnan.
És ez nem csajozásra vonatkozik, hanem az összes kapcsolatodra!
Hiányos, mert vannak fogaim melyek fogcsíra hiány miatt nem nőttek ki, miután a tejfogaim kiestek (ez nem akkor történt mint normális esetben kellett vola, hanem jóval később). Egy csomó fogam rossz helyen van, valahol lehet, hogy megoldható koronával, de 4 implantátum mindenképpen kell, ehhez szinte biztosan kell csontpótlás is, valamint egyébb apró műtétek (ezt orvos mondta). Meg sajnos van olyan dolog amit már régebben elszúrtak, azt is ki kell javítani. Csak az alapanyahok, az orvosi munka nélkül is meghaladják a milliót, szóval hagyjuk már ezt a 20 000-ért meg van szöveget!
Amúgy tapasztaltam, hogy mindenki utál ezért és valószínüleg a legtöbben azt hiszik, hogy igénytelen vagyok.
És még nagyon félretenni sem tudok, mert mindkét szülőm beteg. Szóval vagy hitelt veszek fel, vagy évekig még így maradok.
"Általánosan belénk van kódolva. A tudatalattink a „selejt” skatulyába rak bele, mint első-meghatározó benyomásként. És amíg nem javítod, addig nem is nagyon léphetsz ki onnan. "
Ez csak az ostoba, primitív embereknél van így.
Mivel már jártál orvosnál biztos rákérdeztél arra is,hogy pl. az illetékes fogorvos, ahová tartozol milyen beavatkozásokat tud tb-re elvégezni.Manapság nagyon divatos lett az,hogy már csak azért se megyünk "sztk"-s fogorvoshoz, pedig sok esetben kiváló orvosok vannak. Esetleg annak is járj utána,hogy méltányossági tb támogatást kaphatnál-e.
Ilyen ugyanis van:
"A beteg ember életminőségének javítása érdekében az egyén sajátos helyzetének figyelembe vételével, a közös társadalmi kockázatviselés és a méltányosság elve alapján – az Egészségbiztosítási Alap nyújtotta keretek közt – az OEP egyedi támogatást nyújthat a társadalombiztosítási (tb) támogatással nem rendelhető gyógyszer, tápszer és gyógyászati segédeszköz árához, méltányosságból már támogatott gyógyászati segédeszköz javítási díjához (egyedi méretvétellel gyártott eszköz alkatrész cseréjéhez), illetve a gyógyászati segédeszközök árához eltérő gyakorisággal vagy eltérő feltételekkel is nyújtható támogatás. "
Lehet,hogy amennyiben arra hivatkoznál,hogy ez a fogprobléma az étkezésnél is gondot okoz már méltányossági oknak minősülne...
Utolsó jó dolgot ír, csakhogy implantátumra ez nem vonatkozik, marad a 2-300eFT/foganként vagy a hiányos fogsor.
Szerintem egyébként csináltasd meg valahogy, én a fogaimat kivéve jó külső adottságokkal rendelkezem(magas,izmos, legalább átlagos arc) mégsem nagyon jött össze semmi a fogorvos előtt, mostanra viszont egészen sok lehetőségem van, magad miatt is fontos, teljesen máshogy nézel majd magadra normális fogakkal. (1,3 millió körül lesz a vége, most tartok a félidőnél kb. de már egészen elviselhetően néznek ki. :))
Így már értem, akkor ez gyakorlatilag egy fejlődési rendellenesség nálad. Hát... őszintén sajnálom. Sajnos, ez egy olyan dolog, hogy tök mindegy, mitől van, a végeredmény, hogy pont úgy nézel ki, mint aki elhanyagolja a fogazatát. Ez tényleg szívás.
Négy inplant+négy csontpótlás valóban milliós összeg fölött van. Annak a válaszolónak, aki köti az ebet a karóhoz, hogy foganként 20 000, üzenem, hogy akkor, ha egy fogad hiányzik, és a két mellette lévőre lehet hídpillért építeni, akkor valóban foganként 20, de ha azt számolod, hogy annak az egy fognak a pótlása kapásból hármat jelent, akkor már 60 az a 20. Ha meg egyáltalán nincs mire ráerősíteni a pótlást, akkor M+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!