Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy férfi jóképű és jó teste van, de valamiért mégsem vonzó?
Figyelt kérdés
Tehát jól néz ki,de még sincs vonzereje,ezért nem keresik a társaságát a nők. Ilyen van?2017. ápr. 9. 12:55
1/14 anonim válasza:
Van: ha alacsony, vagy ha a szüleivel lakik.
5/14 anonim válasza:
Lehet. pl büdös, bunkó, vagy nincs tisztában a vonzerejével és emiatt nincs önbizalma.
6/14 anonim válasza:
Van, én ismerek ilyet. Helyes, magas, sportos, kedves és normális is, nem bunkózik senkivel, nem használja ki a lányokat. Elhívott randizni, de nem tudtam hozzá vonzódni sajnos mert annyira nyámnyila és unalmas volt.
7/14 anonim válasza:
Igen, ha buta, bunkó, nőgyűlölő stb.
8/14 anonim válasza:
Uhhh... Volt egy nagyon jóképű srác de tényleg egy olyat képzeljetek el aki után kb a férfiak is megfordulnak álom test,óriási barna szemek szabályos arcforma stb.
Lényeg: Találkoztunk egyszer kétszer de egyszerűen két szót nem lehetett váltani vele olyan semmilyen jellegtelen volt mintegy robot na mondom ilyen nincs. Mwg amiket fent leirtak azok is taszító dolgok.
9/14 anonim válasza:
#6-ost egy nyámnyila unalmas fiucska pontozta le? Akkor engem is lefog😒?
10/14 anonim válasza:
#8 Az én randim is ugyanilyen volt. :D Nem tudtam vele miről beszélgetni, mert kicsit butácska is volt. Helyette összejöttem egy nálam alacsonyabb, kopaszodó köpcös pasival mert olyan irtó jófej volt, mellette egy percet sem lehetett unatkozni. :D Persze ezt is le fogják pontozni, mert teljesen mindegy mit mondunk, a gyk-s nyomi pasik jobban tudják mire vágyunk :D
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!