Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy férfi jóképű és jó teste van, de valamiért mégsem vonzó?

Figyelt kérdés
Tehát jól néz ki,de még sincs vonzereje,ezért nem keresik a társaságát a nők. Ilyen van?
2017. ápr. 9. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jól tudjátok, miért pontozunk le titeket: mert egy szó sem igaz abból, amit írtok.
2017. ápr. 9. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Gondolj amit akarsz kedves 39%-os :D Mégis mi okom lenne egy névtelen fórumon hazudni? Egyébként ha te az a tipikus gazdag kigyúrt helyes alfahím lennél, akkor sem kellenél, mert annyira ellenszenves vagy a válaszaiddal. Süt belőled a negatívum. De mellette még ronda is vagy, szóval ne is álmodozz nőről.
2017. ápr. 9. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Tudom ,szomorú, de létezik ilyen... Számomra nem vonzó az ilyen férfi. Hiszen hetero férfi vagyok.
2017. ápr. 9. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Én randiztam múltkor egy 156 cm magas férfival. Átlagos testalkatú, gyönyörű hófér fogak, mosolygós. Írtó jóképű, kreol bőrű és még elegánsan divatos öltözködésű is. Okos es vicces is. Egy baj volt. Nem jöttem be neki igazán élőben. De ő nagyon nekem hiaba voltam tőle 10 cm-rel magasabb.
2017. ápr. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!