Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan fiú, mint ő miért kezd ki egy ilyen lánnyal? (többi lent)
Egy jóképű pasi,aki jómódú családból származik és most orvosi egyetemre jár ösztöndíjjal (innen gondolom,hogy okos) miért jár egy olyan lánnyal aki tele van piercingel,tetkóval,mindig bulizik és nem jár egyetemre.
(Állítólag komoly kapcsolatban vannak)
Az első hozzászóló megmondta a tutit.
Lehet, hogy a srácnak ő vette el a szüzességét és jól kapaszkodik a farkába. :)
Ez nem vicc, ilyen tényleg van, de a másik nemnél is mikor egy fiú veszi el a lánynak.
Amúgy meg a csaj lehet, hogy tök jó fej és ezért is van vele.
Mi is a baj azzal a lánnyal?
Inkább,mint olyan,aki ezt irigyli tőle.
Nem jár egyetemre hanem? Dolgozik? OKJ?
És akkor mi van? :D
Bulizik? Az egyetemisták is szoktak....képzeld....hetente :D
Pc, tetkó? Lehet pont ez jön be a csávónak...ha okos akkor nem az alapján ítél meg valakit, hogy tetovált, piercinges, és nem egyetemista :D
Hidd el, az egyetem semmit nem jelent, én is egyetemista vagyok, itt is pont annyi gyökér van mint máshol.
20/L
lát valami különlegeset.
Én: jóképű, sportos, tudok táncolni, romantikus vagyok, van elképzelésem az életről, jövőről. És ki kell nekem? Egy 27 éves, aki agyilag 17 éves szinten van...
Most komolyan, mióta is vitatjuk meg, hogy egy embernek milyen is az ízlése? Ez illetlen dolog. Nem mindegy miért van vele? Ha ennyire érdekel, akkor kérdezd meg tőle. Úgy látszik valaki féltékeny...
Az hogy valaki hogyan valósítja meg önmagát megint csak rá tartozik.
Együtt vannak, boldogok, nekik ez számít, és ezért mindenki más elmehet a...
"Bulizik? Az egyetemisták is szoktak....képzeld....hetente :D" --> egy medikus nem bulizik hetente, nincs annyi szabadideje, mint egy normális egyetemistának.
Egy SOTE-s 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!