Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy olyan fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy olyan fiú, mint ő miért kezd ki egy ilyen lánnyal? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy jóképű pasi,aki jómódú családból származik és most orvosi egyetemre jár ösztöndíjjal (innen gondolom,hogy okos) miért jár egy olyan lánnyal aki tele van piercingel,tetkóval,mindig bulizik és nem jár egyetemre.

(Állítólag komoly kapcsolatban vannak)

2015. jan. 4. 23:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valakinek az tökét is el kellett kapnia.
2015. jan. 15. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet van valami perverziója amit más nem tesz meg neki, de lehet szereti, lehet egy nyárral ezelőtt ő is tiszta pirceing volt, vagy épp a szülei családja elvárásai miatt nem.

Amúgy akinek a kinézete is bevállalós, az másban is az, így szerintem valószínű nem egy gátlásos lány, aki megjátsza magát. Ezt minden pasi szereti.

Én simán megkérdezném tőle ha érdekelne. Egyenesen face to face. Illetlenségnek meg nem mondanám, inkább őszinték legyenek velem is, mint mosolyogva szemembe aztán meg a hátam mögött pletyizzenek.

De ha kívülről nagy kontraszt azért az tényleg furi, de egyáltalán nem baj. De értem a kérdésed.

2015. jan. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!