Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy kicsit bulizósabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kicsit bulizósabb lánnyal szeretnék összejönni, akkor bulizni menjek el vele vmikor mint első randi vagy vmi nyugis helyre hívjam inkább pl délután?

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én bulizós vagyok, de randihelyszínnek a második opció!
2014. szept. 19. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első randinak inkább valami nyugis helyre, kettesben...bulizni elég gáz lenne randira hívni...
2014. szept. 19. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami nyugisabb helyre menjetek, hiszen csak úgy tudod megismerni. Buli nem jó alkalom erre.
2014. szept. 19. 10:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Akkor szerintem egy kávézó vagy teaház lesz vagy eszünk vmit és aztán majd kis séta.

Kísérjem haza?

2014. szept. 19. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

igen kísérd haza :)

amúgy én is bulizós vagyok, de randira inkább valami nyugisabb hely lenne a jobb :)

exemmel egy buliban jöttem össze, mert a közös barátaink az első randink napjára tettek egy diszkózást :D szóval taliztunk délután, aztán hazamentünk kora este, este újra találkoztunk, már a barátainkkal együtt, és a buliban tánc közben jöttünk össze :)

19/L

2014. szept. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!