Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá?
Sziasztok.. Nem fogom húzni felesleges szöveggel, szóval: Van egy lány akivel nagyon sokat szoktam beszélni telefonon.
Általában ő szokott felhívni, de azért én is szoktam őt. Szerda este is beszéltünk, én elhívtam őt, hogy találkozzunk pénteken. Azt mondta nem tudja még, mert lehet vendégeket fogadnak. Mondta hogyha nem mennek vendéged, akkor lehet szó a találkozóról. Azóta többször is beszéltem vele, de erről nem mondott semmi infót, hogy akkor most mi is van.. Már péntek délután, és úgy gondoltam rákérdeznék hogy mi is van. Hogyan kérdezzek rá, hogy ne tűnjön nyomulósnak? Vagy csak egyszerűen kérdezzem meg, hogy akkor tudunk-e találkozni délután?
Mindketten 16 évesek vagyunk. Köszi a válaszokat :)
Nem tudom csinálok-e ma valamit. De most kicsit ideges lettem, mert végül kiderült hogy nem mennek a vendégek, de ő elmegy egy helyre, annak ellenére hogy nincs kedve semmihez..
Rákérdeztem, hogy egyáltalán akar-e találkozni velem.. Erre meg nem jött válasz. (már sokszor találkoztunk, akkor barátok voltunk, de én azóta többet érzek és ezt ő is tudja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!