Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá erre?
Figyelt kérdés
Viszonylag férfiasnak tartom magam, nincs tabutéma előttem/előttünk. Most van egy lány, akivel ismerkedem a neten (szokatlan mód), és nagyon tetszik mindene!! Ahogy gondolkodik, az élethez hozzááll és sorolhatnám. Viszont a facebookján van egy csomó kép egy kisgyerekkel. Tudom, most utálni fogtok, de attól tartok, hogy az övé és nem merem megkérdezni. Igen, nem vagyok érett hozzá, hogy egy kész anyukával ismerkedjem, és tudom, utálni fogtok emiatt. Az őszinteség híve vagyok és nem szeretnék sebet okozni neki a későbbiekben, így szeretném az elején tisztázni vele, mielőtt történne mélyebb dolog is. 21/f ő 222013. okt. 15. 14:39
1/5 anonim válasza:
hát szerintem mégiscsak meg kellene kérdezned, jobb még most tisztázni, meg abba nincsen semmi baj ha megkérdezed tőle
2/5 anonim válasza:
"Aranyos a kisgyerek a képeiden, a rokonod?"
3/5 anonim válasza:
Tudnod kell, nincs ezzel semmi gond. Nyugodtan mondhatod neki, hogy láttál a facebookján közös képeket egy kisgyerekkel és hogy ki ő neki. Persze nem kell úgy venni, mintha egy sorsdöntő kérdés lenne, vedd könnyedén.
Na és a kommentekből nem tudod kiszűrni, hogy esetleg kije neki?
4/5 anonim válasza:
És ha az övé is akkor mi van? Attól még ugyanúgy összejöhetsz vele. Legalább ingyen kapsz egy gyereket is 2in1 -ben.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: A gyerek nem egy tárgy. Ez nem így megy.
2013. okt. 15. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!