Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek rá erre a dologra?
Figyelt kérdés
Barátom nem volt itthon,és gondoltam belelesek az üzeneteibe.Hát kár volt.MOstanság olyan fura volt,nem tudtam mire vélni.Az üzi egy csajnak szólt :"nos, csak azért találkoztam vele, hogy keféljünk, ..egy kis baráti kefélés"
Már egy ideje együtt vagyunk.
24/N
2011. aug. 9. 15:39
1/12 anonim válasza:
Hát én erre már nemigen kérdeznék rá. A szövegezés menthetetlennek tűnik. Asszem engem már nem találna otthon, amikor hazajön.
2/12 anonim válasza:
Nos, én hasonló cipőben járok annyi különbséggel hogy az én barátnőm azt írta a barátnőjének hogy a másik barátja 2x beleélvezett és most azon gondolkodnak hogy megtartsák e a agyereket.3 évig együtt éltünk.Én 20/f ő 25/n.Szerintem hagyd a francba.Szakíts vele és próbáld elfelejteni.Sok sikert!
3/12 A kérdező kommentje:
de akkor minek akar gyereket töllem?miért akar összeköltözni?2 hete lakunk együtt a szüleivel...külön kecóba akar VELEM(!) költözni...
2011. aug. 9. 15:48
4/12 anonim válasza:
Összeköltözni, gyereket csinálni akarhat Veled, szexelni meg másokkal (is).
Ő vélhetően ilyen - és ez még rosszabb, mintha úgy látná, hogy válságban a kapcsolatotok, mert látnivalóan erre óhajtja berendezni az életét. Otthon feleség, meleg kaja, cuki gyerekek, közben meg járkálhat amerre akar.
5/12 anonim válasza:
Lehet közölnöd kéne vele hogy "Ez az utolsó esélyed, még egy ilyen és kib@szlak mint macskát sz@rni."Bár a tapasztalat az hogy inkább előbb kérdezz mielőtt cselekszel.Nézz komolyan a szemébe, mondd hogy tudsz a pics.ról és mondja el az igazat mert akkor még van esélye.Ha hazudik , akkor én véget vetnék a dolognak.(Persze ez szigorúan magánvélemény.)
6/12 A kérdező kommentje:
egy ilyen üzit nem igazán lehet félreérteni sajna
2011. aug. 9. 16:02
7/12 anonim válasza:
Egyébként mi az anyád pics@jának nézegetsz te bele mások üzeneteibe?
8/12 A kérdező kommentje:
jó lenne ha megválogatnád a szavaidat te nagyon okos..
te még nem tettél ilyet mi?
2011. aug. 9. 16:07
10/12 IQ Ninja válasza:
Kissé túltengett benne a kíváncsiság, most ezért nem kell baszogatni. Ha nem nézte volna meg, akkor meg (ha tényleg igaz a dolog, mármint tényleg megtörtént a pasival), akkor meg csak kihasználta volna a barátja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!