Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá kérdezzek hogy járunk?

Figyelt kérdés

Már jó sokszor találkoztunk, volt már nálunk én is voltam náluk. Kézen fogva sétálunk. Minden nap beszélünk. Ez már járás? Vagy kérdezzek rá? Nekem elég furcsa 20 éves vagyok de még nem volt pasim. Nem mintha csúnya lennék vagy ilyenek csak így alakult. Belé most nagyon szerelmes vagyok életembe másodszor. Neki sem volt még komoly kapcsolata vagy legalábbis nekem úgy tűnik. Nagyon passzolunk szerintem.

Segítsetek. Please. Linda 20

2011. aug. 15. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Definiáld a "járás"-t és mindjárt rájössz, hogy "jártok"-e.
2011. aug. 15. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne konkrétan arra kérdezz hogy járunk e, hanem írd körül...

"Szerelmes vagy belém?"

"Örökké együtt leszünk?"

"Emlékszel hogy jöttünk össze?"

"Tudod mióta vagy a párom?"

Majd ha ezekre rávágja a választ akkor igen...

Ha pedig akadozik, akkor nem biztos benne(vagy gondolkodik rajta)

Ha meg nem válaszol rá...Akkor hát....Tudod mi:)

20/F

2011. aug. 15. 15:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Na köszi. Csak hát bátorság is kellene. Mikortól egyértelmű ez? Milyen jelek vannak?
2011. aug. 15. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
ez nem az szerintem még de ha érzed a vibrálást akkor lehet hogy a te részedről már igen:) csók még nem volt?
2011. aug. 15. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Csók még nem volt sajnos. :( Én bizok benne ha most még nem is vagyunk egy pár (bár én úgy tekintek magunkra) az lesz. Mindig kézen fogva sétálunk, sokszor mondja milyen szép vagyok. Meg hogy hiányzom neki (sms)
2011. aug. 15. 15:58
 6/7 anonim válasza:
Egyet értek a második válaszolóval. Az én barátommal, még egyszer sem lett kimondva igazából, hogy járunk, nem kérdezte meg, se semmi, hanem megcsókolt. Akkor már úgy is tudtunk mindent... :)
2011. aug. 16. 01:48
 7/7 anonim válasza:
persze szerintem már rég jártok :D
2012. ápr. 20. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!