Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzek meg egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzek meg egy lányt hogy járunk-e? Nekem fontos az a lány és lépni akarok.

Figyelt kérdés

Van egy lány akit szeretek és ő ezt viszonozza is.

Csak nem tudom hogy kérdezzem meg hogy járunk-e?.

Mert szerintem az hogy Szia Járjunk nekem nem jönbe.

Még ha vissza utasít akkor is megérné mert inkább azt bánom amit megpróbáltam minthogy azt bánjam hogy nem mertem megpróbálni..

14/F

2009. ápr. 23. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
nyugodtan vágj bele, szerintem nem fog visszautasítani. sőt, valószínűleg még örülni is fog neki, ha ő is szeret ;)
2009. ápr. 23. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozom én sokszor tudtam is hogy mit fogok mondani csak annyira jo vele hogy mire meg kérdezném eltelik az idő és mennem kell mert jön a busz:(.(másik településen lakom 15 km )
2009. ápr. 23. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:

és nem tudom.. nekem a járjunk szó nem tl szinpatikus :S

lehet hogy csak én vagyok így vele de nekem maga a szó olyan hülyén hangzik

2009. ápr. 23. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Én soha egy barátnőmtől sem kérdeztem meg hogy járunk-e. Egyszerűen foglalkozni kell vele sokat, udvariasnak lenni és figyelmesnek, elvinni ide-oda, romantikus helyekre kettesben (ezt hívjuk udvarlásnak :-D) és szerintem ezekből már vágni fogja, hogy nem haverkodni akarsz vele. Nyilván bókolni nem árt és lehet azt jelezni szavakban úgy is hogy kedveled, hogy ezt nem mondod ki. És amikor lesz rá alkalmas hely és idő, akkor be kell próbálkozni egy gyengéd csókkal. Utána rögtön ki fog derülni, hogy mi a helyzet. :-) Nekem eddig kivétel nélkül bejött. Sok sikert hozzá. 25/F
2009. ápr. 23. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Tőlem sem kérdezték még meg, hogy járunk-e... Mert egy járást nem az teszi járássá, hogy kimondjátok-e, hanem az, hogy "teszitek"...
2009. ápr. 24. 12:30
 6/8 anonim válasza:

Vagy még kérdezd meg tőle hogy: -Leszel a bartánőm??

én így kérdeztem meg és bejött

2009. jún. 21. 18:21
 7/8 MrKiller válasza:
ugyanez itt :/
2012. dec. 11. 20:54
 8/8 anonim válasza:

#4 #5 #6 teljesen egyetértek

sok sikert

2014. okt. 31. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!