Szeretnék egy piercinger a szemöldökömbe, de nem merem megkérdezni a szüleimet.14 éves lány vagyok. Hogyan kérdezzek rá?
Én is szeretnék egyet, szóltam a szüleimnek, és elkezdtek papolni 1 órát, hogy csúf, meg hogy lyuk marad, meg stb. Pedig eléggé megértők, mindent megkapok, de ezt valahogy nem. :( Kérdeztem, hogy mi lenne, ha úgy csinálnám meg, hogy egyszer csak hazaállítok vele, és ott lesz. Azt mondták, hogy be se engednének. :P Pedig elmondtam, hogy ha kozmetikus vagy pircinges csinálja steril tűvel, semmi bajom nem lesz, de mégsem. Én inkább nem próbálkozom.
Szóval ha nagyon akarod, akkor csináltasd meg mikor koleszos leszel, anélkül, hogy szólj, mert úgysem engednék (sztem).
14/F
Tegnap este megkérdeztem, hogy mi lenne ha lenne egy piercingem....puff....
Mondták, h milyen ronda, meg szó szerint: " ne csunyítsam el a szép arcom"
Mondtam, ha koleszos leszek akkor megcsináltatom csak ugy.Erre mondták, hogy akkor haza se menjek XD
Akkor is megcsináltatom majd, de lehet hogy nem a szemöldökömbe hanem máshova, nem tudom :).
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy írjon az e-mailemre, mert akkor megismerkedhetnénk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!