Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik az osztályból egy lány! Vajon rá kérdezzek?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy most be jövök e neki vagy sem! Mert szünetekben szoktunk beszélgetni de mostanában egy másik fiúval beszélget de! Rá kérdeztem hogy van e köztük valami de nincs! Vajon ha szerelmet vallok neki és nemet mond akkor nagyon be égnék?2009. szept. 19. 15:37
1/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Mert ha mégcsak 13-14 akkor cikinek fogják találni.
De ha elmúltatok 14, akkor nyugottan:)
2/7 anonim válasza:
Majd akkor kezdj ki lányokkal, ha megtanulod leírni, hogy tetszik.
3/7 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok ő pedig 14
2009. szept. 19. 21:02
4/7 anonim válasza:
mond meg neki...mit veszíthetsz..?
1 jó tanács..:úgy beszélj vele ha nincs a közelben senki mert a pl a barátnői ottvannak befolyásolhatják ha nemkedvelnek téged..:)
sok sikert am és légyszi legközelebb azt írd h tetszik:D
17/L
5/7 anonim válasza:
Nekem még sosem teccett senki! Mi lehet a baj?
Egy csomó lány tetszett már, de tecceni még egyik sem teccett!
(Bocs, muszáj volt.)
6/7 anonim válasza:
A csaj veled is beszélget még sincs köztetek semmi...
Szerintem kérdezz rá.Még ha nem is lesz a válasza legyezed a hiúságát.És ez nagyon jó pont a csajok szemében:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!