Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hova menjünk? Ő fizet vagy én vagy hogy kérdezzek erre rá? Első ilyen találkozásnál hova menjünk?
Van egy fiú akivel most kezdtünk el beszélgetni facebookon és kedvelem ,de nagy nőcsábász hírében van szóval félek..Jövőhéten találkozni akar velem,de én még soha nem voltam randin .. és nem tudom hogy mit kell csinálni..
15L
Első talinál ha komolyan gondolja a sráca, akkor ő fizet! Ő találja ki hova menjetek... (ha nagyon fatökű akkor dobd be neki a mozi témát)
amúgy meg csak légy természetes :) Nem kell ráparázni
Szia!
A randi szervezési részét szerintem nyugodtan rábízhatod a fiúra. Ha - mint mondtad - nagy nőcsábász, akkor ez neki menni fog, meg amúgy is az ő dolga. A te dolgod csak annyi, hogy megjelenj, és jól érezd magad.
Ha normális, ő fizet mindent, ha kevésbé, akkor feleztek (de ez szerintem az első randik esetében gáz...), szóval vigyél magaddal költőpénzt.
Még valami: ne feküdj le vele azonnal, hacsak nem akarsz a könnyen szerzett trófeái közé bekerülni. Légy aranyos, nőies, egy kicsit elérhetetlen, hogy tepernie kelljen érted. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!