Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten ismerkedtem meg a párommal, soha nem sürgetett, nem próbálkozott a levelezésnél. Az első találkozásnál, az első csóknál azonnal a fenekemen volt a keze. Miért?
hülyeség...
egyszerűen így csinálta KÉSZ!
kár túlbonyolítani...ha máshogy csinálta volna akkor meg az lenne a bajod hogy nem vonzódik hozzád
Szerintem ezen nem kellene csodálkozni, nyilván neki is vannak vágyai veled kapcsolatban, elvégre nem plátói kapcsolatot építettetek fel a neten...
Te is számítasz arra, hogy előbb-utóbb megtörténik a szex.
És 25 éves vagy, ilyen korban már tudni szokták a nők, hogy mit akarnak, nem játsszák feleslegesen a sértettet, ha megfogja a nekik is tetsző fiú a feneküket.
Ha meg nem tetszik a srác, akkor se csókolózni, se levelezni, de fogdosni nem kell vele.
Sőt én találkoztam olyan nővel, aki kezdeményezett, mégsem háborodtam fel.
Felnőttek vagytok, nem szüzek, tudjátok mit akartok.
Képzeld el, hogy ha nem kezdeményezett volna még a 6. randin sem, akkor meg az lenne a bajod.
Ha nem tetszik a tempó, akkor mondd meg neki, hogy lassítsatok.
Próbálkozni amúgy is személyesen kell, nem a levelezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!