Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi a tökéletes randi / tökéletes délután?
Figyelt kérdés
Jövő héten randizom egy lánnyal. Szeretném tökéletessé tenni ezt az egészet, mert nagyon sokat vártam és tettem hogy el jöjjön ez a pillanat, hogy randizunk! Anyagilag nem sok áll rendelkezésemre, egy étteremben ebéd még bele fér a keretbe (tanuló vagyok). Gondoltam még cukrászdára. A hangsúly nem azon van, hogy hova viszem, azt akarom, hogy jó legyen ez a randevú, mert 5 évembe került hogy ezt el érjem. El rontani se szeretném. Tanácsokat is szívesen olvasom. Szóval 5 év barátság utáni egy randevú, mit várnál el ezen a napon?
Köszönöm előre is a válaszokat, a segítséget.
20/F
2014. febr. 15. 14:47
1/16 anonim válasza:
"5 évembe került hogy ezt el érjem"
elbuktál
2/16 anonim válasza:
A tökéletes unalmas. Legyen inkább vicces.
3/16 anonim válasza:
Egy tökéletes délután/nap attól lesz tökéletes, hogy azzal vagy, akit/kedvelsz/szeretsz/ jól érzed magad vele!
4/16 A kérdező kommentje:
Kedves első nem értelek. Kedves. 3. Ez így igaz. 2. Mennyire vicces? Cukrászdában krémmel mázoljam össze az arcát s egyéb hülyeség?
2014. febr. 15. 14:53
5/16 anonim válasza:
Ne erolkodj. Legyel vicces, szorakoztato, par buvesztrukkot is betanulhatsz, azt szeretik a cukik.
6/16 anonim válasza:
A tökéletes randi az amikor szex lesz a vége..)
7/16 A kérdező kommentje:
5. Meg próbálok. 6. Ez kivitelezhetetlen jelen helyzetben.
2014. febr. 15. 14:55
8/16 anonim válasza:
A minimum hogy azt tapasztaljam amit eddig megismertem benne,másabb kapcsolat,de ne mutassa magát jobbnak mint eddig.
9/16 A kérdező kommentje:
8. Ha ezt jobban kifejtenéd meg köszönöm.
2014. febr. 15. 14:57
10/16 anonim válasza:
Egy kellemes cukrászda, vagy teázó,esetleg pizzéria és utána egy tóparti séta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!