Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számotokra mi a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi a tökéletes randi / tökéletes délután?

Figyelt kérdés

Jövő héten randizom egy lánnyal. Szeretném tökéletessé tenni ezt az egészet, mert nagyon sokat vártam és tettem hogy el jöjjön ez a pillanat, hogy randizunk! Anyagilag nem sok áll rendelkezésemre, egy étteremben ebéd még bele fér a keretbe (tanuló vagyok). Gondoltam még cukrászdára. A hangsúly nem azon van, hogy hova viszem, azt akarom, hogy jó legyen ez a randevú, mert 5 évembe került hogy ezt el érjem. El rontani se szeretném. Tanácsokat is szívesen olvasom. Szóval 5 év barátság utáni egy randevú, mit várnál el ezen a napon?

Köszönöm előre is a válaszokat, a segítséget.

20/F

2014. febr. 15. 14:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. a tóparti séta eszembe sem volt. De benne lesz.
2014. febr. 15. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

kedves kérdező

nem szeretnélek megbántani szóval ne úgy vedd szavaim mint valami szemétkedést

elképzeltem a helyzeted és 5 év barátság után kicsikartál belőle egy randit ami lepereg előttem mint egy katasztrófa film

nem elkeseríteni akarlak de ez sehogy nem fog jól kijönni szóval azt a szűkös anyagit úgy számold hogy utána még teljen kannásborra bánatűzőnek

2014. febr. 15. 15:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudod a történetet. Nem "kicsikartam", mi egymásnak legjobb barátok vagyunk, évekig nem volt semmi olyasmiről szó, hogy össze jöjjünk vagy randizunk, ez csak ezen a héten Valentin napos izé miatt támadt fel az ötlet, hogy meg kérdezzem.
2014. febr. 15. 15:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a kiábránditó választ, lehet hogy nem alapból kapcsolatra épült az ismerkedés hanem csak barátságra, de így legalább ismerjük egymást.
2014. febr. 15. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ügyes vagy ha ezt így összehoztad... Nálam mindig is ki volt csukva hogy baráti körből bárkivel kapcsolatot kezdjek. De ez vonatkozott iskola/osztálytársakra, munkahelyi kollégákra is. Házinyúlra nem lövünk elvet vallom.

Próbálj meg nem görcsölni. Ne próbálj erőltetetten vicces lenni, mindenáron színészkedni hogy jaj de azonnal beléd szeressen, mert lehet érzékelni hogy csak erőlködik az ember, ha ilyet csinálsz. Szóval ne:)

Ne kezdj el csöpögősen szerelmet vallani meg ilyenek...és ne akard megdönteni:)

Az én tökéletes randim pl 24 éves koromban volt. Volt 1 mozi, sok sok beszélgetés, nevetés, fagyizás, Margitszigeti séta, csókok, ölelések:) észre se vettük, és elment 12 óra....és szürkülni kezdett:D aztán ebből kapcsolat lett, 1 hónap után lánykérés, 1 év után összeköltözés, majd fél évre rá házasság:D ja, és csak hogy tudd, a férjem is annyi idős volt mint te. Nem töltötte még be a 21-et amikor összejöttünk:)

De ne szaladjunk ennyire előre:) Érezze a lány hogy törődsz vele, de ne legyél sem túl nyomulós, sem nyálas:) ja és ne legyél nyúl ha meg akarod csókolni, tedd meg.

Sok boldogságot:) (n 28)

2014. febr. 16. 05:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Beszélgetés, egy kávé vagy süti, egy kellemes séta szép időben. Nincsenek nagy elvárásai a legtöbb lánynak.

Vagyonokat sem kell költeni. Ha a társaságodban nem érzi jól magát, akkor mindegy mit veszel vagy mennyit költesz rá! :)

20/L

2014. febr. 16. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!