Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Péntek délutánra kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Péntek délutánra kellenek filmek, sürgős! (? )

Figyelt kérdés

Szóval péntek délután jön hozzám egy csaj akibe totál belezúgtam. 2hete is volt itt egy pár órát, megnéztünk egy filmet aztán ment haza. Még akkor megbeszéltük h most pénteken megint jön (közbe volt a szülinapja is, aznap felköszöntöttem, és mondtam neki h majd pénteken megkapja az ajándékát mert hogy az nem érkezett meg időben) na de mind1 is, a kérdésem az lenne, hogy mijen filmeket mondjak neki, amikből válasszon Ő, nem akarok ráeröltetni egy olyan filmet ami nem érdekli. valaki tudna mondani valami jó kis "összebújós" filmet? olyat ami kicsit "rémisztő" lehet neki, hogy esetleg odabújjon hozzám?! :D

normális válaszokat pls! :D

16/l

16/F

2012. nov. 28. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha horrorfilmre gondolsz akkor mondjuk Sikoly, kör, Rémálom az Elm utcában (tudom ezek nem olyan ijesztőek de a legtöbb lány már ezektől is megijed:)) Ha inkább ilyen szerelmes filmre gondolsz lehetne az Igazából Szerelem az pont ilyen téli és még szerelmes is:D Vagy: Valentin nap, A felhők felett 3 méterrel, 50 első randi. Remélem tudtam segteni.:)
2012. nov. 28. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts, ha bírsz

Mi kell a nőnek

Kellékfeleség

Romantikus vígjátékok, biztos tetszeni fog neki. :)

2012. nov. 28. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Intouchables (Életrevalók)
2012. nov. 28. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Notebookot senki sem irja :)

The Vow, PS I love you, ezek azert, mert barantöm is sirt, a Disney Up is jo, föleg az eleje, viszont tul csöpögös sem mindig jo egy olyan lanynal aki nem is biztos, hogy akar veled jarni, kinosan sülhet el, ha erted mire celzok.

Nekem kedvenc es csajoknak is mindig bejön a Mamma Mia vagy Grease vagy hasonlok, de ettöl nem fog az öledbe ugrani.

Ajanlom a Jinni pont com-ot (ez egy honlap, nem film cime), ott kereshetsz filmet kedv "Mood" szerint vagy a "More like it" funkcio is jo ha van egy film es hasonlok erdekelnenek. IMDB-n is nezelödjel.

Ne valassz olyat amit mar tuti latott, mint a Love actually.

Ha Horrort nezel vigyazz, lehet hozzad bujik, de mindnekire mashogy hat a horror. Bar erdekes, hogy nehany csaj hogy beindul a horrorra, marmint arra, hogy te megadod a biztonsagerzetet amig kint Zombiek maszkalnak.

Ha nagyon durva kell akkor REC-et ajanlom, ha vicces akkor Zombieland vagy Shaon of the Dead.

Ne ajanlj fel Twilightot, mert buzanak fog nezni!

2012. nov. 28. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Rémségek cirkusza c. film jó lenne szerintetek? Most néztem meg és nekem eléggé tetszik! :D
2012. nov. 28. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bejöhet neki, bár eléggé bugyuta film. Életrevalókkal biztosra mennél, olyan lányt még nem ismerek, aki már látta de ne szeretné.
2012. nov. 28. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem gagyi film, akkor inkabb mar valami vicceset.

Ha tuti jo filmet akarsz akkor nezd az IMDBn, hogy hany pontot kapott, 7 alatt ember függö, hogy tetszik e, de legalabb sok a kiritika ami szerint valogathatsz.

Addig amig nem tudod, hogy mik a kedvenc filmjei addig nehez kitalalni. De ne sertödj meg, 16 evesen meg nincs kiforrt izlese az embernek vagyis sok esetben egy gagyi film jobban tetszik neki mint egy tenylegesen kutya jo film. De lehet pont ez fog müködni nalad. (de akkor is gagyi a remsegek cirkusza)

2012. nov. 29. 14:28
 8/8 anonim válasza:
én már láttam az életrevalókat.tudom hogy régi a kérdés ,de ha mégis lenne egy ilyen alkalmad ,és az eredetet ajánlom.Fantasztikusan jó!Vagy a nagy gatsby-t.Vagy a titanic-ot.Én ezeket szeretem.
2013. nov. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!