Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan mindennapos lesz a plasztika, a férfiak igényei a sokszorosára nőnek majd?
Tegyük fel, hogy 10-20 éven belül már minden beavatkozás olyan rutin lesz, mint most a szilikon cici vagy a szájfeltöltés.
Sokan már most is olyan megjegyzésekkel árasztják el az oldalt, "de jó, hogy 2017 van, simán lehet csinálni extrém vékony nőből valódi bombanőt mell és fenék implantátummal"
Egyelőre csak a celebek és a gazdagok élnek a lehetőséggel, de idővel ez is változhat.
Mi lesz azokkal a nőkkel, akik anyagi vagy elvi okokból majd önmaguk szeretnének maradni?
"#11: a smink es hajfestes nem muteti beavatkozas. A sminket este lemosod, a hajad leno."
Neked sem erősséged az értő olvasás? Én egy szóval nem mondtam, hogy ezek műtéti beavatkozások lennének. Csupán arra gondoltam, hogy ezek is mű dolgok.
22, "így kellene mindenkinek"
Látom, akkor erre a gondolkodásmódra már 20 évet se kell várni
#25: akkor ne is borotvalkozz, hajat se vagj, mert azzal is beavatkozol a kulsodbe.
Egyszeruen a sminknek semmi koze a kerdeshez, ha mar az erto olvasasnal tartunk.
Az utolsó válaszolóról szerintem: azt hiszi, hogy valami nagyon okosat hintett most ide, közben meg közel se :D
Jósold már meg a jövőheti lottószámokat is, kedves, hadd legyen végre pénzem normális kajákra meg kondibérletre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!