Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lassan mindennapos lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lassan mindennapos lesz a plasztika, a férfiak igényei a sokszorosára nőnek majd?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy 10-20 éven belül már minden beavatkozás olyan rutin lesz, mint most a szilikon cici vagy a szájfeltöltés.

Sokan már most is olyan megjegyzésekkel árasztják el az oldalt, "de jó, hogy 2017 van, simán lehet csinálni extrém vékony nőből valódi bombanőt mell és fenék implantátummal"

Egyelőre csak a celebek és a gazdagok élnek a lehetőséggel, de idővel ez is változhat.

Mi lesz azokkal a nőkkel, akik anyagi vagy elvi okokból majd önmaguk szeretnének maradni?

2017. szept. 14. 17:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

"A hajfestés és a smink miért lenne egyenértékű egy plasztikai beavatkozással, mondd már el?"

Én ilyet egyáltalán nem állítottam, nem is gondolom így. Csak az "önmaguk szeretnének maradni"-ra gondoltam.

2017. szept. 14. 17:55
 12/32 anonim ***** válasza:
38%
#11: a smink es hajfestes nem muteti beavatkozas. A sminket este lemosod, a hajad leno.
2017. szept. 14. 18:00
 13/32 anonim ***** válasza:
Csinálok én melltartot ha kell ne aggodj
2017. szept. 14. 18:02
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
De kell a melltartó a szilikonra is, nem elegáns ha átüt a bibmó, hidd el. Plusz egy szett fehérnemű szexisebb, mint egy sima bugyi...
2017. szept. 14. 18:18
 15/32 anonim válasza:
35%
Most is rutin a mellműtét... és a szájfeltöltés is, előtte zsibasztanak és annyi. Mia gond vele? Mindneki azt csinál a testével amit akar.
2017. szept. 14. 18:28
 16/32 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj, a mű sosem lesz igazi. Ezt lehet szépíteni, de a felvarrt haj akkor is gümecses lesz, a szilikonpcsa akkor sem lesz olyan, mint amin több év edzés munkája látszik... És a mentalitás sem fog változni, ami miatt a nő ilyenre vetemedik.

Egyébként pedig ez csak egy lehetőség. Lehet, hogy divat lesz valamikor a mű, mert nagyobb teret hódít, és elérhetővé válik szélesebb rétegek számára. Pontosan ugyanaz, mint most az izmos test. De a kor ideálja és a személyes szépségideál sosem lesz teljesen egyforma. Nekem sem tetszik egy tökéletesen (már-már felfújtan) kigyúrt, szolis pasas, csak azért, mert most ez a divat... Pont.

2017. szept. 14. 18:30
 17/32 A kérdező kommentje:

"Tegyük fel, hogy 10-20 éven belül már minden beavatkozás olyan rutin lesz, mint most a szilikon cici vagy a szájfeltöltés. "

Én is azt írtam, hogy rutin.

Arra utaltam, hogy ugyanolyan rutinná vállik mondjuk az arccsont eltávolítás, reszelés vagy épp implantálás (ezt azért még nem sok helyen csinálják), mint a fent említettek.

2017. szept. 14. 18:31
 18/32 anonim válasza:
35%
Nem baj, hogy már régen rutin? És ez miért baj? Aki akar él a lehetősséggel.
2017. szept. 14. 18:57
 19/32 A kérdező kommentje:

Rutin műtét lenne az arc (homlok, szemöldökcsont, járomcsont, állcsont) korrekciója is?

(nem a baleset utáni archelyreállításra gondolok)

Akkor rendesen le vagyok maradva.

Nekem nem gond, csak rossz irányba viszi el az értékrendet

2017. szept. 14. 19:03
 20/32 anonim ***** válasza:
Népszerűbb a mell, mint az arccsont. De téged miért zavar? Én így vagyok elégedett magammal. Nekem a tetoválás nem szilpatikus, de semmi bajom azokkal akik nyaktól kézfejig szét vannak varrva. Az orrom is műtve van, anyum/apum nem vette észre.
2017. szept. 14. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!