Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan mindennapos lesz a plasztika, a férfiak igényei a sokszorosára nőnek majd?
Tegyük fel, hogy 10-20 éven belül már minden beavatkozás olyan rutin lesz, mint most a szilikon cici vagy a szájfeltöltés.
Sokan már most is olyan megjegyzésekkel árasztják el az oldalt, "de jó, hogy 2017 van, simán lehet csinálni extrém vékony nőből valódi bombanőt mell és fenék implantátummal"
Egyelőre csak a celebek és a gazdagok élnek a lehetőséggel, de idővel ez is változhat.
Mi lesz azokkal a nőkkel, akik anyagi vagy elvi okokból majd önmaguk szeretnének maradni?
"A hajfestés és a smink miért lenne egyenértékű egy plasztikai beavatkozással, mondd már el?"
Én ilyet egyáltalán nem állítottam, nem is gondolom így. Csak az "önmaguk szeretnének maradni"-ra gondoltam.
Figyelj, a mű sosem lesz igazi. Ezt lehet szépíteni, de a felvarrt haj akkor is gümecses lesz, a szilikonpcsa akkor sem lesz olyan, mint amin több év edzés munkája látszik... És a mentalitás sem fog változni, ami miatt a nő ilyenre vetemedik.
Egyébként pedig ez csak egy lehetőség. Lehet, hogy divat lesz valamikor a mű, mert nagyobb teret hódít, és elérhetővé válik szélesebb rétegek számára. Pontosan ugyanaz, mint most az izmos test. De a kor ideálja és a személyes szépségideál sosem lesz teljesen egyforma. Nekem sem tetszik egy tökéletesen (már-már felfújtan) kigyúrt, szolis pasas, csak azért, mert most ez a divat... Pont.
"Tegyük fel, hogy 10-20 éven belül már minden beavatkozás olyan rutin lesz, mint most a szilikon cici vagy a szájfeltöltés. "
Én is azt írtam, hogy rutin.
Arra utaltam, hogy ugyanolyan rutinná vállik mondjuk az arccsont eltávolítás, reszelés vagy épp implantálás (ezt azért még nem sok helyen csinálják), mint a fent említettek.
Rutin műtét lenne az arc (homlok, szemöldökcsont, járomcsont, állcsont) korrekciója is?
(nem a baleset utáni archelyreállításra gondolok)
Akkor rendesen le vagyok maradva.
Nekem nem gond, csak rossz irányba viszi el az értékrendet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!