Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a mostanság nagy port kavaró esetről?
Kuruc meg borsonline? Kééééérlek, még egy 444-es linket is a gagyi szentháromság kedvéért!
Amúgy mi ez? Belelestem. Cigány és mélyprosztó belügy. Tahóvilág és a éjjelnappalbudapest szintje.
Én még nem is hallottam erről.
Fu hát ezek ilyen prosztó g-cik már elnézést.
Mondtam, hogy ha ilyet látok akkor az agresszort nem átallom nekifutásból szájon rúgni, független attól, hogy az áldozatról sem feltétlen pozitív a véleményem. Nagyon durva már, hogy a nyakára lépnek és húzzák a fejét. Mondjuk azt nem tudom, hogy a műmelle hogyan mozdulhatott el, a videóban nem láttam mellre mért ütést.
30/f
Hülye prolik, és az agresszió nem megoldás semmire. Elég szánalmas amúgy, ahogy néhanyan nyalnak Szilvinek, hogy milyen jól tette, hogy megverte a másik lányt. Mehetnének a Maunika Showba, odavaló mind. Meg amúgy mi ez már, hogy felteszik a netre, hogy megvernek valakit? :D
Legalább annyi esze lenne valamelyiknek, hogy nyugiban és kihalt helyen teszik, nem így a világ szeme elé tárni. Hát na, nem az eszükért szeretik az ilyeneket, az biztos.
Fú, engem nagyon felidegesített. Elindított bennem egy gondolatmenetet és azon filóztam órákig. Hogy vannak emberek akik erre "Tetsziket" nyomnak, hogy ez a nő milyen népszerű, hogy mennyien vannak akik példaképként tekintenek erre a nőre, vagy a zuglói kokainos gázolóra. Szomorú nagyon. Mondjuk én elég érzékeny vagyok szociálisan, de ez külön feldühített.
F
Nem az eszéért szeretik a libát, hanem a melle húsáért.
A két hülye qurva tépi egymást a betevőért. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!