Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nektek bevált a tinder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bevált a tinder?

Figyelt kérdés

Mindenki odavan érte, meg be van reklámozva, hogy huuu passzoltok, és már találkoztok. De ez kamu.

Harmadszor próbálom, de semmi. Legjobb képek, amiket kikérdeztem csajoktól, de semmi. Írtam magamról. Napi kétszer tolom, két hét alatt kettő egyezés, egyre írtam, majd eltűnt. Legnagyobb eredményem amikor sikerült messengeren megismernem egy őrültet...

Másoktól meg hallom, hogy jaaaj dejó meg lwhwt d..gni, kapcsolat stb. Csaj ismerőseimnek kapcsolata lett onnan. Bár ők csajok.

Srácok tapasztalata érdekelne, nektek bejött?

2017. szept. 13. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem vagy fotogén vagy valami hasonló.

azaz olyan, mint én. Élőben sokkal könnyebb összejönni, csajozni.

25f

2017. szept. 13. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam jóképűnek, de azért egész jól bejött a tinder. Tavaly fél évig rákattantam, akkor kb 7 csaj volt meg onnan. Átlag 1 hónapig tartottak ezek a kapcsolatok. Idén nem olyan jók az arányaim, de nem is foglalkoztam vele.

26/F

2017. szept. 13. 17:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor en vagyok ennyire sz..r xd
2017. szept. 13. 18:15
 14/14 Gábor19... ***** válasza:

Nem.

De én nem is eröltettem.

2017. szept. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!