Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, szerintetek ez vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek ez vonzó testalkat?

Figyelt kérdés

Mielőtt kitaláljátok nem vagyok a képen lévő csajra féltékeny én is pali vagyok de nem értem mit esznek ezen a formán a férfiak... oké nagy s*gge van de se melle nincs se dereka.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 5. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy evés közben kell kifogni az ilyen kérdést... Nem vonzó.
2017. szept. 5. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
nemtetszik
2017. szept. 5. 22:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Sorry bro dehát én ezt már nem értem. Az oké, ha valaki szereti magát ahogy van, az is oké ha vki a ducikat szereti, de miért kell a duciknak soványként viselkedniük? Miért hiszik azt h a hájas s.ggük minden pasimak kell majd?
2017. szept. 5. 22:34
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon messze van a vonzótól.
2017. szept. 5. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:
6%
Ismerek par embert, akik egyszer seggberaknak aztan annyi, mondjuk ok barkit es barmikor (az se baj ha no az illeto).
2017. szept. 5. 22:37
 6/18 anonim ***** válasza:
25%

Az a baj, hogy az ilyen dagadt nők azt hiszik, hogy ez a mai divathullám szerinti "szexi nagy fenék" ezt jelenti, holott erről van szó:

[link]

Van egy kis különbség...

2017. szept. 5. 22:41
 7/18 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt tartom szexin kerekdednek. Van segge is meg dereka is. A hájas has alapból kizárja h vki kerekded... :/

2017. szept. 5. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Van aki szerint vonzo ,van aki csak elfogadja.

Csak azt nem értem',hogy ez neked fáj? Neked nem tetszik ,nem nézed.

N25

2017. szept. 5. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:

En se rakok ki kepet a sokak altal kedvelt "mackos " alkatrol, ami szamomra mar inkabb dagi kategoria.

Nem k**vara mindegy amugy is? Senki nem tart kest a torkodhoz gondolom, hogy dugdjal ilyen noket. :D

2017. szept. 5. 23:19
 10/18 anonim ***** válasza:
4%

én egyszer egy dagis kérdéshez viccből válaszoltam.

női szerepben és valami ilyet írtam,hogy 120 kiló és 160 centi vagyok,hogy biztosan elrettentő legyen,erre a beteg állatok írtak kb 25 privátot,hogy ismerkednének.

úgyhogy vannak elég sokan aki az ilyen elhízott beteg testre gerjednek ki tudja miért.

szerintem egy ennyire egészségtelen kinézethez vonzódni az hasonló mint amikor valakit egy testi fogyatékosság izgat fel,vagy az elesettség.

úgy érzik velük szemben domninánsabbak lehetnek.

alacsony önértékelésű emberek ezek akik úgy vannak vele,hogy a normálisnál esélyük se lenne,ezért arra gondolnak hogy az ilyen szerencsétlenek talán könnyebben adják magukat és a semminél egy ilyen beteges rozmár is jobb.

ezt mondjuk meg nem értem,mert akkor miért nem fizetnek be egy csinibabára és akkor nem kell egy ilyen szörnyetegre pinát hajtogatni.

2017. szept. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!