Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, szerintetek ez vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szerintetek ez vonzó testalkat?

Figyelt kérdés

Mielőtt kitaláljátok nem vagyok a képen lévő csajra féltékeny én is pali vagyok de nem értem mit esznek ezen a formán a férfiak... oké nagy s*gge van de se melle nincs se dereka.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 5. 22:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jóvan és ha megkérdezem az nektek miért fáj? :D na, akkor ti is lapozzatok :D
2017. szept. 5. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

azért fáj,mert az ilyen szörnyek mint a képen,nem rendelkeznek önkritikával és minimális esztétikai érzékkel az utca emberét ingerlik fintorra amikor elvonulnak a feszülős rikító ruháikban,kéretlenül közszemlére téve a beteg testüket.

elnézést de én egy félkarú emberrel is úgy vagyok,hogy inkább hordjon műkart,vagy akár kampót,mert nem érdekel a csonkolt végtag nem szeretném látni.

egy elhízott hájas test feszülős ruhába passzírozására sem vagyok kíváncsi.

2017. szept. 5. 23:41
 13/18 A legrosszabb ***** válasza:
Nem nagyon jön be, de ezek a bolygóseggű fitnessztrógerek sem.
2017. szept. 5. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Az fáj neked, hogy neki nincs dereka, de pasija van, te meg fordítva vagy vele?
2017. szept. 6. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem
2017. szept. 6. 15:50
 16/18 A kérdező kommentje:

14-es, az se tudom kiez, fogalmam sincs hogy van-e pasija :D amúgy meg nekem még mindig nem fáj semmi, feltettem egy kérdést egy oldalon, ahol kérdéseket lehet feltenni.

Neked ebben mi fáj? Mert vetted a fáradságot és írtál,de a kérdésre nem válaszoltál :D

2017. szept. 6. 20:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem lefelé nincs korlát, tetszik, ha nagyon vékony (ok, anorexiás azért ne legyen, de nem kell hogy kerek feneke legyen, a nagyon kis mellek is tetszenek).

Felfelé viszont van, és ez erősen túl van rajta.

2017. szept. 6. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ettől már fèlnèk. De tekintsd kihívásnak. Ha elèg nagy a p.csöd.
2017. szept. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!