Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 43 éves férfi mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 43 éves férfi mit akarhat egy 27 éves nőtől?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 17:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha ezt egy 27 éves nő kérdezi, és komolyan nem érti, hogy mit akar a fazon, akkor baj van. :D
2017. szept. 10. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

29 vagyok, a volt pasim 44 volt.

5 éven át ígérgette hogy lesz házassàg gyerek stb, de semmit nem akart. Csak sexet akar mindegyik.

2017. szept. 10. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 es.5 évig egy tag vert át akkor kiket értesz "mindegyik" alatt?
2017. szept. 10. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Mennyire keserűek itt az emberek. Tényleg azt gondoljátok, hogy ha egy pasi találkozik és nővel, akivel jól érzi magát, akkor az kattog a fejében, hogy csak dugás, csak dugás, csak dugás? :D

Szerintem a jó válasz a kérdésre az, hogy fene tudja mit akar. Pont attól függ mennyire érzitek jól magatokat, mennyire vonzódtok egymáshoz. Stb. Szerintem eleve az ilyet nem lehet előre tudni, hogy mennyi idő lesz, mi lesz belőle. De az tény, hogy korkülönbség az egy nehézség. Itt ez 16 év. Ami sok. De ettől még vannak ilyen kapcsolatok. Meg ha nem is együtt lesztek örökre lehet egy szép időszakotok akár. De tudd, hogy mit akarsz. És figyeld magatokat.

2017. szept. 10. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A lányát latja benne.
2017. szept. 11. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nagy korkülönbséges jól működő kapcsolatok.
2017. szept. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!