Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki leadta az igényeit mert nem talált párt? Kiderült kevesebb mint aminek tartja magát? Megérte e?
Nem, és nem is fogom. Az összes pártalálásomnak az volt a tanulsága, hogy csak ki kell várni a megfelelő embert, mert ritka, amilyenre én vágyok. De létezik.:)
Mindenki hőbörgött, hogy sosem lesz ilyen párom, meg ez lehetetlen, meg minden... Azt vártam csak, ami bennem is megvolt, és nem tartom emberfelettinek, csak egyszerűen egy aktívabb, több energiabefeketetést igénylő életvitelről beszélünk. Aki nem tudja hozni a szintet, az hisztizik csak.
4-6 évek teltek el egy-egy párkapcsolatom között, pedig viszonylag könnyen ismerkedem. Egyszerűen makacs voltam, és vagy olyan lett a párom, amilyet én akartam, vagy senki. A vőlegényemet 3 éve ismertem meg, úgy néz ki, már nem kell többet azon gondolkodnunk, hogy ki fog vinnyogni az igényeink miatt. Mi kielégítjük egymás "lehetetlen elvárásait".:)
az önbecsülésed mértéke tükrözi a párod tulajdonságait.
ha te ugy döntesz h elég a kevés, nem becsülöd magad többre mert azt hiszed nem jár, akk a párod is hasonló lesz
Nagyon elgondolkodtató amit a 3as ír. Illetve igaz is szerintem. Rám például igaz.
Most ismerkedünk egy olyan nővel aki külsőre nem igazán tettszik. Azt várom hogy majd a belsőjébe szeretek bele. Nyilván már így is van jópár tulajdonsága ami tettszik. Viszont egyrészről bűntudatom is van, hogy most akkor én átvetem mert nem is igazán tettszik? Vagy magamat verem át... fogalmam sincs sajnos.
Jelenleg úgy vagyok hogy a külsőből leadnék, de személyiségben, tulajdonságokban passzoljunk. Szerintetek ez gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!