Miért nem alakult még olyan párt, aminek az a célja, hogy az emberek jól szórakozzanak és kevesebb időt kelljen munkával tölteniük?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Első, a zsidóirtást nemigazán nevezném szórakozásnak.
Olyanra gondoltam, hogy a párt nyíltan adna az embereknek szexuális tanácsokat, szervezne jó bulikat meg ilyeneket, közben meg sok dolgot amiről az embernek magának kéne gondoskodnia, a párt gondoskodik helyette róla, hogy több időt tölthessen szórakozással, szexeléssel.
"ez a gond, hogy a nácizmusról egyből a "zsidóirtás" jut eszedbe. én azt mondtam hogy az eszméjét tanulmányozd."
Nos, ennek a hipotetikus pártnak az eszméje alapvetően balliberális lenne, nempedig szélsőjobboldali.
A kérdező kommentje:
"ez a gond, hogy a nácizmusról egyből a "zsidóirtás" jut eszedbe. én azt mondtam hogy az eszméjét tanulmányozd."
Nos, ennek a hipotetikus pártnak az eszméje alapvetően balliberális lenne, nempedig szélsőjobboldali.
akkor viszont eldönthetnéd, hogy azt akarod hogy az állam gondoskodjon rólad minél magasabb fokon, vagy inkább anarchizmust szeretnél a liberalizmuson belül... nem vagy tisztában ezzel úgy látom. úgy nem lehet gondolkodni, hogy kijelentem hogy én szélsőbalos pártot akarok ami ilyen meg olyan legyen. teljesen más az ideológia amit szeretnél.
A kérdező kommentje:
Szerintem az lenne az ideális jövő, amiben minden állam megszűnik, és a cégek fognak gondoskodni az emberről, majd a sok cég egyesül egy nagy céggé, amit már nem emberek, hanem mesterséges intelligenciával rendelkező gépek fognak vezetni.
sejtettem, általbáan a szélsőbalosok ezt szeretnék, azonban jelenleg ez nem így alakul: vagyis hát így, de az átlagembereknek mégse úgy ahogy gondolják: http://www.youtube.com/watch?v=aSqjBd3gipo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!