Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy egy nőnek sokkal kevesebb áldozatot kell hoznia ahhoz hogy párt találjon?
Gondolok itt a külső formálásra.
testépítek, izmos vagyok,magas stb... férfias és mégsem találok párt..
Egy nőnek csupán annyi dolga van kb hogy ne hízzon el túlságosan és kész is.
A külső ugyebár nem minden... Te jó partinak tartod magad, de valami csak nem stimmel, ha nem találsz párt.
25/N
Szerintem ez inkább attól függ, hogy ki milyen párkapcsolattal éri be.
Ha csak egy barátnőt akarsz komolyabb érzelmi háttér nélkül, akkor 3 nap leforgása alatt találhatsz magadnak valakit.
Ez így is van. Nézzünk egy általános példát.
Adott egy átlagos 30as nő. Őt a 22 évestől a 80 évesig mondatni minden pasi megdugná ha adódna rá lehetősége. Ez több millió embert takar.
Ugyancsak adott egy 30 éves pasi. Vele csak kb 18-35 éves női korosztály jönne össze. (sacc)
Érezhető hogy mekkora a különbség.
30 éves nőt egy 60 éves férfi is nőnek kezel, de egy 30 éves férfi már 35+os nőknél biztos nem jöhet számításba (tisztelet a kivételnek) mert ugye a nők java része nem kezd fiatalabb pasival.
lehet leszavazni!
Utolsóra reagálnék.
Nekem fiatal Férfiként (24) az a tapasztalatom, hogy az idősebb Nők élvezik a fiatalabb Férfiak társaságát.
Tartanak a korkülönbségből adódó problémák miatt, de nem azért, mert a Férfit érzik túl fiatalnak, hanem magukat "öregnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!