Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lány szeret sminkelni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya anélkül is, és meg is tudok lenni nélküle, ha arról van szó (nyilván sport közben, kirándulásnál, stb. nem előnyös), de szeretek kísérletezgetni különböző sminkekkel, meg "alkotni". Igyekszem mindig alkalomhoz illően sminkelni, meg nem is ekörül forog az életem, eddig nem is volt rá negatív megjegyzés, de annyian mondják itt az oldalon is, hogy milyen undorító, stb...2017. szept. 9. 11:36
21/21 anonim válasza:
ma 00:22 Én voltam aki azt írta, hogy annyi elvárással foglalkozik férfiként mint egy nő. Tényleg nem sminkelek és nem is szőrtelenítek (szakállam van). De ha belevesszük, hogy mennyit járok edzőterembe és mennyit edzek otthon (futok) a külső megjelenésemért, hidd el több idő mint amennyit egy átlag nő foglalkozik magával. Szerintem próbáld ki, hogy utazol oda vissza összesen 2 órát az edzőterem miatt, ott másfél óráig edzel keményen (ezt rendszeresen, hetente sokszor) és vesd össze egy kis szőrtelenítéssel. Szívesen csinálnád ezt inkább? Még mindig azt mondod, hogy kevesebb munka nekem, mint egy nőnek? Amúgy teljesen elkanyarodtunk a kérdéstől ami szomorú, de arra már válaszoltam a magam részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!