Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzékelitek, hogy a férfiaknak nehezebb ez az ismerkedéses párkapcsolatos dolog?
Igen tudom újabb picsogó síró hisztis férfi vagyok, aki ahelyett, hogy tenne valamit hogy társat találjon a GYK-n sír.
Valóban tehetek és teszek is ezért, de nincs olyan érzésetek, hogy ha nőnek születtetek volna, akkor kevesebbet kell tenni azért, hogy párt találj.
Egy nőnek kevesebbet kell tenni úgy látom, mert sok férfi valahogy elfogadóbb.
Külső tekintetében is, ha egy nő duci van rajta felesleg, akkor szexi, mert termékenységet sugall, meg sok férfi még szereti is nagy kofferba pakolni, ha egy férfi van elhízva, akkor az nem vonzó, nem igényes, nem férfias. Ha egy nő alacsony, akkor kis cuki, ha egy férfi alacsony, akkor az férfiatlan és szintén nem kell a nőknek, a vékonyság ugyanez, egy vékony férfi nem férfi, de egy vékony lány meg épp hogy a legkelendőbb.
Belső tekintetében meg aztán valóban könnyebb egy nőnek. Ha félénk visszafogott, határozatlan vagy, akkor kis aranyos és sok férfi próbálja szárnya alá venni, de ha egy férfi ilyen, akkor tényleg egy nőnek sem kell. A főzés, házi munka sem elvárás már, mert a férfinek is ugyanúgy kell a mai világban házi munkát vállalnia. Az egzisztencia megteremtés is férfi feladat, sok nő ha be szeretne pottyanni egy férfi kiépített egzisztenciájába, akkor összejöhet neki, de ha egy férfi szeretne ilyet, akkor az elég lehetetlen.
De csomó minden elvárás még a férfi felé, ami a nőknél nem, pl.: humor, intelligencia stb.
Egyedül talán a határozott magabiztos nő az ami nem olyan kelendő, mert félnek tőle a pasik, de azért azok a nők si könnyebben elkelnek mint egy határozatlan félénk férfi.
De párkapcsolat tekintetében is könnyebb a nőknek, ismerősei között jóval nagyobb százalékba dobja ki a nő a férfit, mint fordítva, szerintem emiatt akar már sok férfi laza kapcsolatot, mert sokat csalódott....
Az a helyzet, hogy hiába próbálod úgy beállítani a dolgot, hogy a nők mennyire felszínesek, te meg mennyire nem, pont az ellenkezője sikerül.
Ugyanis te abban gondolkodsz, hogy lesz egy barátnőd, akivel élitek a cukormázas, tvben látott amerikai álom típusú életet, örökké fiatalon és boldogan.
Abba nem gondolsz bele, hogy a komoly párkapcsolatok többsége gyermekvállalással jár, ami a létező legnagyobb áldozat, amit egy nő hozhat az életben és senki, de senki nem viszonozza, vagy értékeli ezt, főleg nem a férfiak.
"a komoly párkapcsolatok többsége gyermekvállalással jár, ami a létező legnagyobb áldozat, amit egy nő hozhat az életben és senki, de senki nem viszonozza, vagy értékeli ezt, főleg nem a férfiak"
Hát, szerintem egyetlen nőnek sem szorítanak pisztolyt a fejéhez. Ellenben csak a közelebbi rokonságomban két olyan esetet ismerek, ahol a nő a közel sem ideális körülményei ellenére is úgy döntött, hogy őneki márpedig gyerek _kell_. Én ezt inkább önzőségnek érzem.
"tény, hogy csupán a külső miatt a nők a férfiak egy jó részét könyörtelenül kiszavazza"
Tekintsünk el a külsőtől, amit te feltételezel oknak, bár léteznek olyan okok is, de... Jobb lenne, ha minden próbálkozónak odaadnánk magunkat? Nyilván kiszavazom a többséget, mert én csak egy párt akarok magam mellé a több milliárd közül, nem egy komplett férfiháremet...
Nagyjabol a 24-es meg is valaszolta a kerdest, mert nagyon keves ferfinak van lehetosege haremre, mig noknek sokkal tobb. S nekem ne jojjon senki azzal, hogy mindenki csak szexet akar mert nem igaz. Rengeteg lany baratom van, s sokszor allok ertetlenul, hogy ez vagy az a srac ismerkedni akar es meg normalisnak is tunik, de a csajok automatikusan elkaszaljak.
Mindegy ez a vita sose fog lezarulni, vannak elonyei mindket nemnek, pl tok mindegy hogy nezel ki, mindig fogsz talani olyan not aki a penzedert lesz veled. Ez pl, elony a ferfiak javara. Egy csunya no enm fog maganak talani bomba pasit, az esetek nagyon nagy szazelekaban, ezt is tapasztalom, sot sokszor az atlagos sracok is kerulik oket, s jonnek hozzam sirni, hogy megint eltunt a srac akivel ismerkedik, miert van ez.
aki ilyen undorító stílusban ír a nőkről, és sz arba se veszi őket, annak valóban szüksége van a fejlődésre.
kisgyerekek szoktak ilyen stílusban irkálni pl lol-ban. :D
férfiaknak továbbra is fontosabb a külső. nőknek továbbra is fontosabb a biztonság, amibe a pénz is beletartozik. nem értem, hol itt a probléma. az egyik ezt várja el, ez a fontos neki, a másiknak az. miért lenne egyik jobb a másiknál.
ilyen hülye szöveggel meg ne mártírkodjatok már, hogy a férfiakat nem érdekli se a pénz, se a külső, se a jó személyiség, se semmi.
és azt is mégis ki várja el a nőktől, hogy szépek legyenek? ki találta ki, hogy ez legyen az egyedüli elvárás? hát nem a férfiak, lol? :D
magatoknak köszönhetitek.
a kérdésben lévő példák pedig nevetségesek. egyszerűen ilyen hülyeségekre már nem lehet mit mondani. ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy most cáfold meg ezt: akjasdfhjsbvbevwejnvn, ,mbmfnbrnt iuertpoertpbtrél.
"csomó minden elvárás még a férfi felé, ami a nőknél nem, pl.: humor, intelligencia stb."
Ja, én a kérdés olvasásakor idáig azt hittem, párkeresésről van szó.
Ha agyatlan dugópajtit akarsz, akkor tényleg elismerem, hogy könnyebb a nőknek.
Két pasi dobott már ki azért, mert "félénk visszafogott, határozatlan" voltam, és még egy pár belém rúgott.
Nőkkel szemben nem annyira durvák az elvárások, de egymásnak ellentmondóak... pasiknál legalább egyértelmű, de egy nő pl legyen fitt alakú, de közben egyen rendesen, ne csak salit... legyen mindig tip-top, de ne költsön sok pénzt magára, meg ne szánjon erre túl sok időt... legyen csini otthon is, de végezzen házimunkát... dolgozzon, de ne keressen többet a pasinál... járjon csinos ruhákban és mutassa meg hogy jó nő, de közben mégse, mert akkor ribi... stb.
Párom egyszer régen poénból regisztrált társkeresőre, mint nő, azóta mondja mindig, hogy hálát ad minden létező és nem létező istennek, hogy férfinak született, így sokkal jobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!