Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a dolog ami elijeszthet egy pasit a kapcsolat elején?
Figyelt kérdés
De ugy, hogy a szimpatia eleinte megvan2017. aug. 15. 12:19
1/9 anonim válasza:
Esetleg ha megtudja, hogy másokkal is kavarsz, flörtölgetsz, vagy ha kiderülnek rólad beteges dolgok.
21/L
3/9 anonim válasza:
Egy melírozott hónaljszőr garantáltan eléri a hatását.
4/9 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a túlzott ragaszkodás, ha lógsz a másikon, túl gyakran keresed a másik igényeihez képest.
5/9 A legrosszabb válasza:
Sok minden, nagyon sok minden.
6/9 anonim válasza:
Sokminden, de a leglényegesebbeket az 1. és 4. jól leírta.
Pl. legutóbbi bimbózó kapcsolatból azért menekültem, mert a nő borzalmasan akaszkodott. Alig ismertük egymást, már gyerek témával jött. Mikorözben még egymást sem ismertük meg szinte semennyire. Nem is kellett semennyire udvarolnom, semmi izgalom nem volt benne.
7/9 anonim válasza:
flörtölsz mással (ha a pasinak van önbecsülése, akkor szóvá teszi, nem ezért jövünk össze valakivel hogy utána mással flörtöljünk)
exről beszélsz, hogy mit hogy csinált, milyen volt (kit érdekel? az a múlt, ha nem tudsz továbblépni nem kell új kapcsolatba kezdeni)
8/9 anonim válasza:
Hiszti, túlzott ragaszkodás, gyerekes viselkedés (nem arra értem, hogy hintázol, hanem hogy nincs önálló gondolatod pl.)
9/9 Sunshinedoll válasza:
Hát mondjuk egy kés az oldalába lehet megszeppenti kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!