Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a dolog ami elijeszthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a dolog ami elijeszthet egy pasit a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
De ugy, hogy a szimpatia eleinte megvan
2017. aug. 15. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Esetleg ha megtudja, hogy másokkal is kavarsz, flörtölgetsz, vagy ha kiderülnek rólad beteges dolgok.

21/L

2017. aug. 15. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek az elsővel.

23/F

2017. aug. 15. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Egy melírozott hónaljszőr garantáltan eléri a hatását.
2017. aug. 15. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Én azt tapasztaltam, hogy a túlzott ragaszkodás, ha lógsz a másikon, túl gyakran keresed a másik igényeihez képest.
2017. aug. 15. 12:25
 5/9 A legrosszabb ***** válasza:
17%
Sok minden, nagyon sok minden.
2017. aug. 15. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Sokminden, de a leglényegesebbeket az 1. és 4. jól leírta.

Pl. legutóbbi bimbózó kapcsolatból azért menekültem, mert a nő borzalmasan akaszkodott. Alig ismertük egymást, már gyerek témával jött. Mikorözben még egymást sem ismertük meg szinte semennyire. Nem is kellett semennyire udvarolnom, semmi izgalom nem volt benne.

2017. aug. 15. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

flörtölsz mással (ha a pasinak van önbecsülése, akkor szóvá teszi, nem ezért jövünk össze valakivel hogy utána mással flörtöljünk)

exről beszélsz, hogy mit hogy csinált, milyen volt (kit érdekel? az a múlt, ha nem tudsz továbblépni nem kell új kapcsolatba kezdeni)

2017. aug. 15. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiszti, túlzott ragaszkodás, gyerekes viselkedés (nem arra értem, hogy hintázol, hanem hogy nincs önálló gondolatod pl.)
2017. aug. 15. 18:18
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát mondjuk egy kés az oldalába lehet megszeppenti kicsit.
2017. aug. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!