Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szánalmas dolog amit most tervezek?
Van egy lány testvérpár,az egyikőjük 24 éves a másik lány pedig 22.Nem most ismertem meg őket,de kb. 1 évvel ezelőtt egész jól elbeszélgettem az idősebbik testvérrel,szimpatikusnak találtam,ő is engem és elhívtam,hogy találkozzunk,de röviden a korom miatt (21) visszautasított.Azt mondta helyesnek tart de kor visszatartja őt.Nem jött össze a találkozó.
Most viszont két-három napja véletlenül összefutottam a húgával és őt is szimpatikusnak találom és tetszik is mint csaj,viszont abban nem vagyok biztos,hogy ő is így gondolkodik-e rólam,bár egész jól elbeszélgettünk,sokszor szemembe nézett,mosolygott,meg sokat nevettünk. Azt tervezem,hogy őt is elhívnám valahová.Nagyon szánalmas lenne?
Ha nem talált volna szimpatikusnak, akkor nem beszélgetett volna úgy, ahogy leírtad.
Próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!