Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellnivaló dolog ez 20 évesen?
Hát ha ez számít valamit majdnem 24 voltam amikor elveszítettem, és alig néhány hónappal előtte lett csak kapcsolatom. Amikor 20 voltam, és orvosi vizsgálaton azt kérdezte van-e gyerekem, gondolom csak beszélgetést akart kezdeményezni a doki, kb kinevettem, erre ránéz a születési dátumomra és nem értette...
Még barátnőm se volt ezért mosolyogtam meg, továbbá diák is voltam, esély nem volt a gyerekre.
Lényeg kapcsolat se hiányzott, nem kell ezt erőltetni vagy siettetni, amikor jónak érzed. Most már viszont nagyon szeretnék apa lenni, ez a 3. kapcsolatom azóta, és remélem ő már az igazi lesz
26F
Én hasonló vagyok ha párkapcsolatokról van szó.
De én beleugrottam egy kapcsolatba és eddig minden szép és jó :D Már másfél éve
Szerintem ha a megfelelő egyén jön szembe nem számít majd semmi.
20/l
Igen.
De legalább van esélyed megúszni a "kivert kutya" szindrómát.
Én se akarok még kapcsolatot. Randizgatni akarok már, de valahogy komolyabban nem tudom elképzelni. Meg nekem az is fura, ahogy itt is olvasgattam, hogy valakik már 20 évesen összeköltöznek a barátjukkal, ez olyan durva. :O Én még nem tudnék valakivel így együtt lakni.
20L
Én 26 évesen tartok ott, hogy még mindig a gyerekkori álmom lebeg a szemem előtt... a hercegnőm akit egyszer megmentek a sárkány fogságából :) Volt már barátnőm, most épp nincs de valószínűleg örökre ilyen maradok.
Múlt héten megkérdezte a főnököm tök komolyan, hogy család, gyerekek, feleség..? Először csak néztem aztán mondtam neki, hogy sajnos nemrég szakítottunk a barátnőmmel. Így jobban belegondolva, egyre több velem egyidős ismerősömnek lesz gyereke. Nekem meg még 1 normális kapcsolatom volt szinte. Picit furán érzem magam, mert sok lány mondja, hogy kedves vagyok, és hasonló dolgokat de mégsincs senki. Valószínűleg az az oka, hogy egyrészt nem igazán keresgélek, másrészt pedig olyan helyen lakom. Na mindegy majd valami lesz :) Szerintem ne szégyellj semmit 20 évesen. Nagyjából abban korban volt az első komolyabb kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!