Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem érzékelitek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzékelitek, hogy a férfiaknak nehezebb ez az ismerkedéses párkapcsolatos dolog?

Figyelt kérdés

Igen tudom újabb picsogó síró hisztis férfi vagyok, aki ahelyett, hogy tenne valamit hogy társat találjon a GYK-n sír.

Valóban tehetek és teszek is ezért, de nincs olyan érzésetek, hogy ha nőnek születtetek volna, akkor kevesebbet kell tenni azért, hogy párt találj.

Egy nőnek kevesebbet kell tenni úgy látom, mert sok férfi valahogy elfogadóbb.

Külső tekintetében is, ha egy nő duci van rajta felesleg, akkor szexi, mert termékenységet sugall, meg sok férfi még szereti is nagy kofferba pakolni, ha egy férfi van elhízva, akkor az nem vonzó, nem igényes, nem férfias. Ha egy nő alacsony, akkor kis cuki, ha egy férfi alacsony, akkor az férfiatlan és szintén nem kell a nőknek, a vékonyság ugyanez, egy vékony férfi nem férfi, de egy vékony lány meg épp hogy a legkelendőbb.

Belső tekintetében meg aztán valóban könnyebb egy nőnek. Ha félénk visszafogott, határozatlan vagy, akkor kis aranyos és sok férfi próbálja szárnya alá venni, de ha egy férfi ilyen, akkor tényleg egy nőnek sem kell. A főzés, házi munka sem elvárás már, mert a férfinek is ugyanúgy kell a mai világban házi munkát vállalnia. Az egzisztencia megteremtés is férfi feladat, sok nő ha be szeretne pottyanni egy férfi kiépített egzisztenciájába, akkor összejöhet neki, de ha egy férfi szeretne ilyet, akkor az elég lehetetlen.

De csomó minden elvárás még a férfi felé, ami a nőknél nem, pl.: humor, intelligencia stb.

Egyedül talán a határozott magabiztos nő az ami nem olyan kelendő, mert félnek tőle a pasik, de azért azok a nők si könnyebben elkelnek mint egy határozatlan félénk férfi.

De párkapcsolat tekintetében is könnyebb a nőknek, ismerősei között jóval nagyobb százalékba dobja ki a nő a férfit, mint fordítva, szerintem emiatt akar már sok férfi laza kapcsolatot, mert sokat csalódott....

2017. szept. 5. 18:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Az a te bajod, ha olyan igenytelen vagy, hogy kepes lennel osszeallni egy intelligenciahianyos, humortalan novel. Ilyen par kinek kell, mar nem azert? Maximum annak, akire magara is igazak ezek a tulajdonsagok. A normalis emberek valogatnak, ez termeszetes, nemtol fuggetlenul, ertelmes ferfinal nem lesz minden nonek eselye, ahogy ertelmes nonel sem minden ferfinak. A selejtek tudnak konnyen osszeallni egymassal, mert beloluk van tobb es hamar megtalaljak egymast.
2017. szept. 5. 19:21
 12/31 anonim ***** válasza:
30%
Én még olyan munkahelyen nem dolgoztam, ahol az érdemi munkát ne férfiak végezték volna. Csajok az irodában ülnek, fészbukozás, kávészünet, pisilés, büfézés, trécselés a pasikról, jó ha munkaidejük felét munkával töltik. Férfiak meg egész nap hajtanak, túlóráznak, sokszor még adminisztratív munkát is végeznek, mert amikor szükség volna rá kiderül, az illetékes csajszi fél orával előbb hazament, mert randira készül, vagy csajos estje lesz stb.
2017. szept. 5. 19:27
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
De, én érzékelem, és egyetértek azzal amit leírtál.
2017. szept. 5. 19:27
 14/31 anonim ***** válasza:
18%

Most pontosan mi a célod ezzel a kérdéssel?

Ha létezik valami, ami egyáltalában nem érdekli a nőket, akkor az a számukra amúgy sem vonzó férfiak társkeresési problémái. Őket az foglalkoztatja, hogyan tudják megszerezni a lehető legjobb férfit, illetve ami még fontosabb, hogyan tudják megtartani, annak ellenére, hogy hemzsegnek körülöttük a nembeli versenytársaik. Hogy ezen kívül milyen férfinak milyen gondja van, olyan szinten mindegy nekik. Arról nem is beszélve, hogy a nők nagyon, nagyon lenézik a társkeresésben nem éppen sikeres férfiakat, elég csak megnézni, itt milyen stílusban beszélnek velük/róluk.

De nem is értik miről beszélsz, ők annyira a másik végletben élnek. Ez olyan, mintha nekem egy afrikai éhező gyereknek, aki még életében nem látott villanykapcsolót, kellene valami okosat mondanom, hogyan törjön ki a nyomorult helyzetéből. Mégis mit mondjak neki? Hogy fejlessze magát? Ezért nem tudnak semmi érdemlegeset hozzászólni, mivel elképzelésük sincs, mekkora szívás a kevésbé vonzó férfiak számára a társkeresés.

2017. szept. 5. 19:35
 15/31 anonim ***** válasza:
57%
Tudjátok mi a baj? Hogy annyira szerelmesek vagytok ebbe az "én előnytelen külsejű férfi vagyok" maszlagba... Hát ha így állsz magadhoz, és ezt korlátként állítod magad elé, akkor persze, hogy nem leszel sikeres a társkeresésben. Minden problémátok alapja az önbizalomhiány, ami egy elhagyható és fejleszthető dolog. Természetes dolog, hogy egy nő sem fog olyannal foglalkozni, akinek ilyen mértékű önértékelési gondjai vannak. Mert kihat az egész kisugárzásotokra, már az első randin taszítóan hat. Nem a külsőtök, hanem az önbizalomhiány.
2017. szept. 5. 19:42
 16/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Férfiaknak és nőknek pontosan ugyanolyan mértékben nehéz a párkeresés, ugyanis, ha egy férfi meg egy nő ismerkedik és összejönnek, akkor mindkettőnek sikeres volt a párkeresés. Ha meg ismerkednek és nem jönnek össze, akkor egyiküknek sem volt sikeres. Tehát matematikailag fennáll az egyenlőség. Olyan nincs, hogy egy párból az egyik összejön a másikkal, de a másik nem az egyikkel. LOL

Ha meg egymással nem jöttek össze, és egy másik emberrel folytatják az ismerkedést, ott megint csak ugyanez áll fent. 1 az 1 ellen, vagy mindkettő nyer, vagy mindkettő veszít.

2017. szept. 5. 19:58
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Bizonyos szempontból igen. Egy férfi megdugná a nők 95%-át, egy nő csak a férfiak legvonzóbb 5%-ával dugna... és még sorolhatnám.

Tőlük csak azt várják el, hogy szépek legyenek, semmi mást. Férfiaktól meg mindent elvárnak. De mi rengeteg mindent tehetünk azért hogy emeljük a saját értékünket, viszont a nők ha csúnyának születtek, akkor hiába intelligensek, műveltek, van jó humorérzékük, megnyerő stílusuk, pénzük...stb, párkeresés szempontjából ezekkel a dolgokkal nem sokra mennek.

Tehát igazából mindenkinek nehéz, csak más okból. Igaz, hogy a csajok válogatnak, de csak azok közül akik őket választják. Fiatalon tényleg előnyben vannak, mert akkor a legszebbek, de az nem tart örökké...

Ha fejleszted a megjelenésedet, kommunikációdat, megtanulsz érzelmi döntések helyett racionálisan viszonyulni a nőkhöz...stb, akkor nagyszerű lehetőségeid vannak

2017. szept. 5. 20:17
 18/31 anonim ***** válasza:
27%
Igen, sajnos ebben teljesen igazad van! ami az igazán durva, hogy emiatt gyakran kimondottan értéktelen embereket is gyakran sztárként kezelnek!
2017. szept. 5. 20:46
 19/31 anonim ***** válasza:
79%
Az ismerkedés szerintem is nehezebb lehet a férfiaknak, de a párkeresés ugyanolyan nehéz mindkét nemnek. A kettő nem azonos...
2017. szept. 5. 20:46
 20/31 anonim ***** válasza:
24%

15#, értem én, hogy megpróbáltok kevésbé felszínesnek tűnni, ezért igyekztek _mindig_ valami más okot találni, de attól még tény, hogy csupán a külső miatt a nők a férfiak egy jó részét könyörtelenül kiszavazza, de olyan szinten, hogy öröm nézni. És itt olyan született tulajdonságokról beszélünk, amin semmit nem lehet változtatni.

De igazából nincs is ezzel semmi baj, valahol ez a nők dolga, azzal van a baj, hogy mindezt egyszerűen nem vállaljátok fel és toljátok a fejleszd a személyiséged, meg hasonló mesét.

2017. szept. 5. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!