Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már "pashee" kifejezést mástól is, vajon ez a szerencsétlen miért csodálkozik, hogy nincs barátnője?
"Amikor valaki második egy versenyen akkor is csak szánakozva néz a közönség, hogy "na, balf**ok"
Amúgy milyen sportokat nézel?
Hát szinte bármelyik sport, de legyen mondjuk foci. A törzsszurkolókat leszámítva a többiek csak illemből tapsolják meg a vesztest, valójában senkit nem érekel egy vesztes. Csak a győztes, azt várják.
Aham. Hát nem tudom, hogy hallottál-e már az ellenfél tiszteletéről meg a sportszerűségről. Gondolom, nem nagyon.
Akárki második akármiben, előtte 1 ember van, mögötte mindenki a világon. Az is tiszteletreméltó.
De ezt nem szereted hallani, akkor maradjon a lúzer vagy, nem kellesz senkinek.
Nem nem hallottam soha. Így nem is értem az összefüggést. Bár 2 diplomám is van és angolul , sőt kicsit még japánul is tudok.
Be kell ismerjem ehhez sajnos én túl buta vagyok.
Nem értem mi az a pashee ?
Egy klasszikust idézve nem értem mit mond tolmácsot szeretnék kérni.
Ha ez esetleg egy angol szó, akkor elnézést de én soha nem hallottam.
Más fickókra kizárólag nyomorékok írják ezt a szót.
Magukra viszont csak a retardált nyomorékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!