Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottátok már "pashee" kifejezést mástól is, vajon ez a szerencsétlen miért csodálkozik, hogy nincs barátnője?
A pashee szó olyan, hogy azt inkább definiálja, aki használja.
Mint mikor csajszik (!) úgy köszönnek, hogy cija cejelmem, meg oan, naon, mien...
Pontosan ezt kívátam parodizálni ezzel, de úgy látszik ennek felfogása már erős kihívás az 1995 után született évfolyamoknak.
Jaguar. Azt írtam, fiú vagy férfi. Senkit nem fiuzok le 25 felett.
A dolog másik oldala, sokan azt nevezik pasinak, akivel nemi kapcsolatot is elképzelhwtnek, legalább elvileg. És ez egy szexista kifejezés. Nők és férfiak vannak, vagy fiúk és lányok, vagy akik nem tudják eldönteni a nemuket. .. na, belekavarodtam 😪
A "pashee" kifejezést már, ha létezik máshol is max. a nagyon feminim, nyálas férfiakra tudnám elképzelni mert inkább tűnik egyfajta szóviccnek a "she" szóvég miatt.
Csak ugye, hogy is fogalmaztán nekem a múltkor? Jah igen, Sas József szint.
Az nem érdekel, viszont a dologna azzal a részével van baj, hogy kialakult az, hogy jó csak a tökéletes lehet. És aki nem tökéletes az azonna rossz, hibás, szemét, stb. Mai napig használnak olyan szavakat is, mint sportban a "selejtező". És mindenki lenézi a 2.helytől lefelé az összeset, csak a tökéletes a jó.
MINDIG CSAK A TÖKÉLETESSÉG. Nem lehetséges.
"Pontosan ezt kívátam parodizálni ezzel"
De ezzel pont magadat parodizálod. Rajtad kívül nem nagyon hallották ezt a pashee dolgot.
Csak arra tudok gondolni, mikor meglátom, hogy rohadtul irigykedsz. Mint mikor a dagadt lányok csontkollekciót írnak.
Ők sem azért írják, hanem mert zavaró, hogy ott is ki van kiátva, hogy 60 kg-ig mindenki tökéletes, utána meg "hulladékok". Holott nem, de mégis eszerint él a világ. Amikor valaki második egy versenyen akkor is csak szánakozva néz a közönség, hogy "na, balf**ok" és csak az első helyezett az a jó, az a tökély a többiek meg a szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!