Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
1. Képet
2. Aki nem foglalkozik a közösséggel, azzal a közösség sem fog, ezt tapasztalatból mondom. Én sem vagyok egy nagy extrovertált, de mióta energiát fektetek a kapcsolataimba és megyek utána úgymond (figyelek és érdeklődöm más iránt és keresem én is őket), azóta befogadnak és benne vagyok a közösség életében, mint valaki, aki eszükbe jut egyáltalán, vagy számít.
3. Úgy ne keress párt, hogy görcsösen vágyódsz rá. Érezni fogja, én is szoktam a srácokon.
21l
Találgathatok, Kérdező?
Nem vagy se jóképű, se pénzes, igaz?
Nos, ezért.
Én is így kezdtem és ugyan itt tartok 24 évesen. Mondanám, hogy megtalálod az igazit és talán meg is, de ki tudja mikor.
4-es: én állítólag jóképű vagyok és 500 ezer fölött van a nettóm. Nem ezen múlik. Sokáig én is azt hittem, hogy a pénzes csávók kellenek, de már másfél éve keresek jól és semmi. Mondjuk ugyan azzal a 24 éves autóval járok amivel azelőtt és ruhákat sem vettem mert lakást szeretnék. Szóval lehet az a baj, hogy csórónak nézek ki. Pedig egy egy éves iPhone 5-ösöm van, nem is értem. :/ :D
Komolyra fordítva a szót, ha pénzed van több helyre elmész gond nélkül mint minimálbérből, de a pénzéhes ribiket kerüld. Legutóbb engem is kiszemelt egy de elhajtottam a francba. :)
"elhajtottam a francba"
hogy reagált rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!