Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is ennyire szerencsétlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Az a fajta férfi vagyok, aki nem nagyon válogat külső alapján...de mégis elmarad a siker. A korombeli lányok túl éretlenek, a tőlem idősebbek (30+) meg gyereknek tartanak. Rám tényleg nem lehet azt mondani, hogy finnyás lennék, mégis olyan messzire elkerül a szerelem, amilyen messze csak lehet.
2017. jún. 8. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen, sok ilyen van itt a gyíkon.
2017. jún. 8. 20:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha szimpatikusnak is talál egy nő, belök a barátzónába....
2017. jún. 8. 20:47
 3/12 anonim ***** válasza:

nagyon válogatós vagy....

és te olyan vagy aki jó lenne egy válogatós nőnek?

Te mit tudasz nyújtani?

2017. jún. 8. 21:00
 4/12 A kérdező kommentje:
A szívemet. Nem elég?
2017. jún. 8. 21:01
 5/12 A kérdező kommentje:
És NEM vagyok válogatós.
2017. jún. 8. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
#3 válogatós nőnek semmi nem jó, hisz azért válogatós.
2017. jún. 8. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
#4 Nem elég.
2017. jún. 8. 21:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Kár.
2017. jún. 8. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Az hogy a szívedet tudod nyújtani ahhoz egy picivel több kell sajnos.

Bár teljesen átérzem a helyzetedet, régen én is így gondoltam ahogyan te kedves kérdező, és idővel rájöttem hogy kur.vára nem elég ez. Fontos a jövőkép, fontos az egzisztencia, de ha nincs akkor az is fontos hogy tervbe van hogy minél jobb legyen és teszel is érte. Persze ezenkívül a nőnek nem nyalni kell, nem papucsnak kell lenni vele és nem kell nyálas romantikusnak lenni, persze kell de mértékkel, és a nők leginkább azt szeretik ha emberként bánnak velük és megadják a nekik járó tiszteletet. Kell velük hülyéskedni, vicceskedni, de komolynak is lenni, és tenni kell azért hogy minél jobban érezze magát a társaságodban.

2017. jún. 8. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
A nőknek tényleg fontos, hogy a férfiben támaszt lássanak, számítani tudjanak rá. Hamar megérzik, ki a "férfi" és ki az, aki csak gyámolításra szorul. Válogass azért, akár idősebbet is kereshetsz azok mégiscsak érettebbek, csak ne legyél nyámnyila, gyerekes, gyenge.
2017. jún. 8. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!