Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ennyire szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Az a fajta férfi vagyok, aki nem nagyon válogat külső alapján...de mégis elmarad a siker. A korombeli lányok túl éretlenek, a tőlem idősebbek (30+) meg gyereknek tartanak. Rám tényleg nem lehet azt mondani, hogy finnyás lennék, mégis olyan messzire elkerül a szerelem, amilyen messze csak lehet.2017. jún. 8. 20:44
11/12 anonim válasza:
Azzal a hozzáállással amit most tanúsítasz nem nagyon fogsz kelleni szetintem a továbbiakban sem. Megßaszni, megkúrni akard őket gátlástalanul. Hamarabb lesz közöd hozzájuk mint a szíveddel.
12/12 anonim válasza:
10es jól leìrta!!! Szerintem sem vagy vàlogatós és ez a baj!!! Lehet, hogy azt sugàrzod, hogy neked mindeggy csak lyuk legyen rajta! Szerintem egy Nő azt akarja (érezni) Ő kell a ffinek nem egy(nőnemü)a sok közűl!
Egy nő (ősidők óta)anyagi lelki fizikai biztonságot keres egy pasi oldalán! Na persze vannak a minden mindeggy nők csak valaki vegye el őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!