Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen a férfiakkal?
Ha melletted kapcsolatban éltek, akkor az lehet a baj, hogy nem vagy jó emberismerő, naiv vagy, nem figyelsz a jelekre.
21/L
Így 10 hónap után elmondhatom, hogy nincsen semmiféle átok ami ül a nyakadon. Egyszer találkoztál egy hozzád nem illő férfival, akinek mindent odaadtál, de cserben hagyott. Azóta minden egyes alkalommal, mikor boldog lehetnél, gyorsan megbünteted magad és eltaszítasz mindenkit, talán a szégyen miatt...te tudod. Az, hogy mindig abba ütközöl, hogy csak másodlagos szereplőnek vagy jó, az azért van, mert ezt te csinálod magaddal, te pedig időben és térben egy helyen tartózkodsz saját magaddal. Majd akkor lesz ennek vége, ha abbahagyod. Az életednek te vagy a főszereplője, nem a gyereked, a párod, a tanulmányaid, a szüleid vagy a házimunka. Ha nem te lennél, teljesen meg lennél elégedve azzal, hogy másodlagos szereplő vagy és boldog lennél. Szerintem foglald el a méltó helyed az életedben. Kívánom neked, hogy minél előbb sikerüljön. Köszönöm, hogy melletted lehettem egy kicsit.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!